У Києві активісти ліквідували “точку роздачі” газети “Вєсті” (+ відео)

Сьогодні в Києві активісти Вільні Люди та Молодіжний Націоналістичний Конгрес – МНК ліквідували близько 7500 примірників пропагандистської газети “Вєсті”, власником якої є Олександр Клименко, екс-міністр доходів і зборів уряду Януковича, що знаходиться в розшуку СБУ з 2014 року та переховується в Росії.

Screenshot - 05192017 - 01:29:10 PM

“Ми не дозволимо розповсюдження проросійської пропаганди в Україні. Методи можуть бути різними: починаючи від правових, якими ми НЕ нехтуємо, закінчуючи акціями прямої дії. Наше завдання – закрити антиукраїнські “Вєсті”, припинити діяльність рупора Кремля”, – говорять активісти.

Зазначимо, що в березні 2015 року кандидат наук із соціальних комунікаці Артем Захарченко провів контент-аналіз газети, який засвідчив, що “Вєсти” фактично у кожному номері транслює 2-4 тези російської пропаганди. Крім того, видання послідовно створює негативний образ суспільно-політичної реальності в Україні.

У травні 2015 року Комітет Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони визнав діяльність газети “Вєсти” такою, що становить загрозу національній безпеці України, дестабілізує суспільну ситуацію та створює сприятливий фон для російської агресії.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа