Стоп реванш: Рух опору капітуляції кличе 24 травня на Майдан

rok4

20 травня буде рік як Володимир Зеленський офіційно вступив на посаду президента. З цього приводу Рух опору капітуляції закликає українців прийти на Майдан Незалежності та під місцеві адміністрації в районних та обласних центрах, аби висловити незгоду з політикою чинного глави держави.

В РОК переконані, що головним «надбанням» першого року президента Зеленського є реванш проросійських сил та поступове скочування країни в прірву:

«24 травня ми, відповідальні українські громадяни, вільні люди, маємо вийти і показати, що ми проти свавілля і брехні. Що це наша держава. І що ми не дозволимо руйнувати наші національні та громадянські права і свободи.

6ba1c0d7-991e-4e8e-8110-9f622ac9970b

Рух опору капітуляції виступає з ініціативою створення широкого оргкомітету акції #СтопРеванш. Запрошуємо до нього всі патріотичні партії та громадські організації, які підтримують нашу позицію.

Разом ми маємо сформувати єдиний список вимог та план дій на 24 травня й надалі. Тільки в єдності наша сила.

Скринька для організацій: [email protected]. Посилання на подію у Фейсбуці https://www.facebook.com/events/2635904263329109/», – йдеться в зверненні РОК.

 

Також сьогодні о 16:00 на сторінці РОК https://www.facebook.com/rok.org.ua відбудеться онлайн-брифінг учасників Руху опору капітуляції щодо наступних тем:

  1. Звернення учасників Революції Гідності проти реваншу.
  2. Акція #стопреванш 24 травня.
  3. Петиція про відставку Андрія Єрмака.
  4. Об’єднання державницьких сил для протидії реваншу.
  5. Капітуляція в нових ініціативах влади.

Спікери:

  1. Данило Лубківський,  дипломат, громадський діяч, Надзвичайний і Повноважний Посланник, Заступник міністра закордонних справ України (2014).
  2. Андрій Левус, заступник Голови СБУ в 2014 р., народний депутат 8-го скликання.
  3. Олександр Іванов, громадський діяч, автор петиції за відставку Андрія Єрмака.
  4. Михайло Басараб, громадський діяч, член Президії Громадської комісії з розслідування та попередження порушень прав людини в Україні.

Модератор: Юрій Гончаренко, громадський діяч, віце-президент Фонду підтримки демократичних ініціатив.

Для того, щоб поставити питання учасникам брифінгу, можете зв’язатися за телефоном – 097 025 72 16, Сергій Пархоменко, або писати на Фейсбук-сторінку https://www.facebook.com/sergiy.parhomenko , або ставити питання в коментарях під трансляцією.

Нагадаємо, учасники Революції Гідності оприлюднили звернення проти реваншу, який підтримали вже тисячі українців – http://openletter.site/revanche .

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа