Що ми знаємо про росіян, яких переслідує Кремль за підтримку України?

image1

12 вересня о 11:00 на Майдані пройшла акція солідарності із Денисом Бахолдіним, одним із тих громадян Росії, яких путінський режим переслідує за підтримку України.

За сфабрикованою кримінальною справою він провів у СІЗО вже 18 місяців. У цей день у Брянській області о 15-ї годині знову почнеться суд по його справі.

Денис Бахолдін був активним учасником усіх акцій протесту в Москві проти окупації Криму та введення російських військ на Донбас. Восени 2014 року він переїхав до України, оскільки “сейчас все решается здесь, поэтому и надо быть тут…”.

Весною минулого року його затримали на кордоні, коли він їхав додому провідати матір. Денису загрожує 6 років позбавлення волі. Правозахисний центр “Меморіал” визнав його політв’язнем.

Українці мають знати про тих росіян, які постраждали за свою проукраїнську позицію. Тому учасники акції принесли фото із акцій Дениса Бахолдіна на підтримку України в Російській Федерації та розказали, як він боровся “за нашу та вашу свободу.”

12092018

«Говорю всем, я знаю, что поступал правильно, и повторил бы это не задумываясь, даже если б знал, чем это все для меня закончится».

Відео з акції див. за посиланнем: https://www.facebook.com/ccl.org.ua/videos/1868556233234214/

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа