СФУЖО закликає “Скажи Україні ТАК!”

sfuzho-header

Світова Федерація Українських Жіночих Організацій

приєднується до кампанії #СкажиУкраїніТАК  #СкажиПутінуНі 

в День Cоборності України 22 січня

Дорогі членкині з мережі Світової Федерації Українських Жіночих Організацій, посестри по всьому світу та прихильники!

Світова Федерація Українських Жіночих Організацій (СФУЖО) несхитно підтримує Україну, надаючи особливої уваги зміцненню її суверенітету та захисту територіальної цілісності. Ми переконані – демократична, правова і процвітаюча  Україна, яка сповідує європейські цінності, є найкращою відповіддю викликам авторитаризму, що постав перед світом.

SayYesToUkraine

Однак сьогодні майбутнє України в небезпеці. Росія продовжує військову ескалацію та збільшує чисельність армії та військової техніки на кордонах з Україною. Попри те, що Захід сказав Путіну “НІ”, Росія продовжує проводити агресивну політику та гібридну війну проти України та всього демократичного світу. У відповідь на це ми ще більше єднаємося та закликаємо світове співтовариство допомогти Україні в протистоянні російській агресії.

22 січня, в День Соборності України, ми маємо продемонструвати єдність, готовність чинити опір агресору і активно спонукати Захід посилити допомогу Україні. У цей день в Україні та в світі пройде міжнародна акція під гаслом #СкажиУкраїні_ТАК#SayYesToUkraine. Це продовження успішної акції #SayNOtoPutin,  яку підхопив увесь світ.

У рамках міжнародної акції до Дня Cоборності на підтримку України та щоб зупинити Путіна, закликаємо мережу СФУЖО приєднатися до всесвітньої акції СкажиУкраїні_ТАК/SayYEStoUkraine – світовий ланцюг соборності українців. Для цього просимо взяти участь у флешмобі #СкажиУкраїні_ТАК#SayYesToUkraine.

Видрукуйте плакати або напишіть основні гасла #СкажиУкраїні_ТАК#SayYesToUkraine. Під час акції зробіть окреме чи групове фото з плакатом із зазначеними країною та містом, у якому воно зроблене. Розмістіть фото із гаслами та гештеґами #СкажиУкраїні_ТАК#SayYesToUkraine  на своїх сторінках у соцмережах Фейсбук, Інстаграм, Twitter тощо та поширте у групах. Мережу СФУЖО просимо вислати колективні фото та колажі до офісу СФУЖО.

Звертайтеся до урядів, політиків та громадян країн проживання із проханням підтримати Україну в цей складний для неї час, а також залучайте засоби масової інформації для поширення сигналів про ситуацію і загрози для України та велику імовірність розв’язання Росією війни у центрі Європи.

Українці та друзі України мають об’єднатися і сказати “так” Україні. Разом ми переможемо! Слава Україні!

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа