Рух Опору Капітуляції підключає до своєї дії діаспору

rok4

Звернення до світового українства

Україна вчергове переживає надважкий період в своїй історії. Під тиском держави-агресора, інших держав та місцевих колаборантів українська влада почала йти на поступки путінській Росії, апогеєм яких може стати саміт «нормандської четвірки» 9 грудня в Парижі.

Росія буде вимагати від офіційного Києва влізти в чергову газову кабалу, надати автономію ДНР-ЛНР (які є окупаційними адміністраціями Росії, тобто, по суті, легалізувати російську присутність в Україні), забути про Крим. Ймовірно, Путін під час саміту висуне ще ряд вимог, прийняття яких означатиме поразку України у війні та втрату незалежності.

Як і в 2013-2014 роках, справа захисту України потребує максимальної підтримки по всьому світу, передусім – з боку українських громад за кордоном.

Тому Рух Опору Капітуляції закликає всі організації української діаспори 9 грудня вийти на акції солідарності в своїх країнах на знак солідарності з Україною, з українським народом, з українськими вояками, які боронять нашу землю.

Просимо світове українство закликати уряди країн, в яких проживають українські громади, вимагати від керівників ФРН та Франції не допустити підтримки позиції, яку буде відстоювати Путін під час «нормандського саміту».

Адже згода на умови країни-агресора не лише вдарить по Україні, а й створить передумови до зняття санкцій з РФ, що дозволить Путіну вчергове залишитися безкарним за свої злочинні дії та спровокувати наступну агресію вже проти країн-членів ЄС і НАТО.

Нагадуємо, що восени цього року до президента України зверталися Світовий Конгрес Українців, Конгрес Українців Канади, Український Конгресовий Комітет Америки, українські громади в Австралії, українські громади в Європі, Південній Америці, Азії та на африканському континенті про недопущення перетину «червоних ліній» української незалежності.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа