Російські окупаційні війська продовжують свою злочинну тактику – обстрілювати українське прикордоння

shelling22

Учора, 24 січня, ворог наніс вогневе ураження із застосуванням мінометів, РСЗО, самохідних артилерійських установок та ствольної артилерії.

Під ворожим вогнем опинилися  Краснопільська, Миропільська, Білопільська, Есманьська, Зноб-Новгородська, Новослобідська, Шалигинська та Путивльська громади Сумщини, Семенівська, Сновська та Новгород- Сіверська громади Чернігівщини.

У першій половині дня російські окупанти тричі обстрілювали територію Білопільської громади зі ствольної артилерії та в одному випадку – з мінометів, загалом пролунало майже чотири з половиною десятки вибухів від розривів снарядів та більше півдесятка – від мін. Вогонь вівся з російських населених пунктів тьоткіно, зоря та волфіно.

У другій половині дня противник з російського населеного пункту гуєво накрив територію Миропільської громади з мінометів, нараховано більше десятка прильотів.

Пізніше російські загарбники двічі обстріляли територію Краснопільської громади з мінометів, загалом пролунало майже два десятки вибухів. Вогонь вівся з російських населених пунктів теребріно та колотиловка.

Також російські окупанти двічі обстріляли територію Есманьської громади з району населених пунктів локоть та некислиця, гатив з мінометів та ствольної артилерії – зафіксовано 20 вибухів.

По Зноб-Новгородській громаді противник з боку населеного пункту скрипкине вів мінометний обстріл – зафіксовано 12 прильотів.

Новослобідську громаду із боку населеного пункту тьоткіно ворог піддавав обстрілам з мінометів 120 мм, зафіксовано 10 вибухів.

Шалигинську територіальну громаду із боку населеного пункту анатоліївка рашисти піддавали обстрілам із мінометів, зафіксовано 25 вибухів.

Путивльську громаду протягом дня росіяни обстрілювали тричі з мінометів, зафіксовано 44 вибухи. Вогонь ворог вів з району населених пунктів дроновка та анатоліївка.

По прикордонню Сновської громади зафіксовано 7 мінометних пострілів. Вогонь росіяни відкривали з району населеного пункту чорноземний городок.

Семенівську громаду із боку населених пунктів сушани та курковичі  ворог тричі піддавав обстрілам із мінометів 120 мм, самохідних артилерійських установок та РСЗО, зафіксовано 23 вибухи.

Новгород-Сіверська громада перебувала під ворожим вогнем двічі – загалом зафіксовано близько двох з половиною десятків прильотів з боку російського населеного пункту гудовка.

На щастя, у всіх випадках обстрілів обійшлося без людських жертв.

Складові Сил оборони продовжують захищати Україну від російських загарбників.

Джерело: ДПСУ

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа