Прес-секретар НАТО знову заявив про тотальне перекручування слів генсека Альянсу Йенса Столтенберга російськими медіа

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав народний депутат Ігор Артюшенко.

“Кремлівські керівники дедалі ретельніше відокремлюють своїх громадян від навколишнього світу. Сьогодні «русский мир» – це глухий простір, в якому панують свої закони, які частіше за все не піддаються будь-якому логічному поясненню. В «русском мире» немає війни, немає вторгнення регулярної армії в мирні держави, а у всіх бідах громадян винна злочинна влада Заходу. В «русском мире» перші особи світу кажуть речі, які приємно чути кремлівським вухам”,- зауважив політик.

“Те, що журналісти сусідньої держави регулярно перекручують українські новини – вже давно не дивує. Але останнім часом пропаганда вийшла на світовий рівень – прес-секретар НАТО знову заявив про тотальне перекручування слів генсека Альянсу Йенса Столтенберга російськими медіа”,- підкреслив він.

“Особисто я б назвав ці факти – спотворюванням. Чого тільки вартий останній «переклад» заяв генсека російськими ЗМІ, коли журналісти вклали у вуста Столтенберга термін «приєднання Криму» замість «анексія Криму». Цього разу з російських держканалів лилися розповіді про те, що НАТО планує агресію стосовно Росії”,- зазначив народний депутат.

“Впевнений, чекати спростування чи вибачення від російських журналістів – марна справа. В «русском мире» поняття «об’єктивність» та «неупередженість» відсутні. Тож не дивно, що одного разу з екранів сусідньої країни розкажуть, що Америка презентувала Росії Аляску, що рубль вдесятеро перевищив євро, а мешканці сусідньої галактики визнали Росію наддержавою. Адже, як бачимо з останніх новин, в «русском мире» можливо все”,- резюмував Ігор Артюшенко.

Received: from webmail.uh.ua [93.190.43.23]; Wed, 26 Apr 2017 10:13:46 +0300

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа