Пошуковцями в АТО під Іловайськом виявлені фрагменти тіла і документи жінки-військовослужбовця

Гуманітарна місія «Чорний тюльпан», у вівторок, 21 жовтня, провела роботи в кількох місцях, розташованих на території Донецької області, де за їх інформацією, могли знаходитися останки українських військовослужбовців. Під Иловайском, в розгромленій колоні були знайдені фрагменти тіла і документи жінки-військовослужбовця.

Вівторок, 21 жовтня, пошукова група гуманітарної місії провела, що називається «в сідлі» – пошуковці проїхали п’ять точок, розкиданих по всій Донецькій області, п’ять місць, де могли знаходитись останки українських військовослужбовців.

Під Іловайськом, в районі Старобешева, пошуковці обстежили залишки колони. Її обстрілювали з танкових гармат не менше, ніж півтори годин – так розповіли місцеві мешканці. Щонайменше 8 машин – дві БМД (в одній здетонував боєкомплект), одна пожежна машина… Це те, що можна з певною точністю встановити з шматків понівеченого металу…

Так само пошуковцями були знайдені частини людського тіла – кілька кісток і впечатаний у фрагмент даху пожежної машини (на дверях чітко читається «Іловайськ-2») людський скальп. Все надіслано на впізнання – можливо, тест ДНК допоможе встановити особу загиблого – або загиблих.

Крім цього були виявлені особисті речі і документи, що належали жінці, яка служила у частинах  Національної гвардії. Усе це передано в слідчі органи.

Незважаючи на труднощі з фінансуванням, пошукова група планує продовжити свою роботу.

Джерело: %D0%9F%D0%BE%D1%88%D1%83%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D1%86%D1%8F%D0%BC%D0%B8-%D0%B2-%D0%90%D0%A2%D0%9E-%D0%B2%D0%B8%D1%8F%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D1%96-%D1%84%D1%80%D0%B0%D0%B3%D0%BC/

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа