Під посольством РФ відбудеться акція солідарності

sencov4

У середу, 13 червня, у переддень відкриття Чемпіонату Світу з футболу в Росії, “Вільні Люди” вийдуть до Посольства Росії (Повітрофлотський проспект, 27) на підтримку акції солідарності з Олегом Сенцовим.

Початок акції – о 13:00.
freesencov
Цього ж дня Український Конґресовий Комітет Америки (УККА) – найчисельніше представництво американців українського походження (понад 1,5 мільйони осіб) – закликає світову спільноту висловити свою солідарність з Олегом Сенцовим шляхом участі в одноденному голодуванні.

Мета акції – звернути увагу на Сенцова та більш ніж 60 українських політв’язнів, які незаконно утримуються в російських в’язницях.
Нагадаємо, відомий режисер, уродженець Криму Олег Сенцов знаходиться у в’язниці Сибіру. 14 травня він оголосив про безстрокове голодування, заявляючи, що “єдиною умовою її припинення є звільнення всіх українських політичних в’язнів, які зараз перебувають на території Російської Федерації”.

14 червня розпочинається Чемпіонат Світу з футболу в Росії, який світова спільнота і “Вільні Люди” зокрема закликають бойкотувати.

УККА закликає Сполучені Штати підтримати негайне звільнення Олега Сенцова та більш як шістдесяти інших українських політичних в’язнів, які зараз перебувають у Росії, а також запровадити додаткові санкції проти російських чиновників.
 #LetMyPeopleGo #FreeSentsov #SaveOlegSentsov
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа