Не допустити реваншу

WhatsApp Image 2019-02-19 at 09.46.34

Сьогодні відбулась акція біля Печерського районного суду, на підтримку народного депутата України Ганни Гопко. Проросійський політик Віктор Медведчук, що є кумом Путіна, подав у суд на народного депутата Ганну Гопко, «за порушення честі й гідності», він вимагає компенсацію у розмірі 1 гривня, за «причинені йому образи».

Незважаючи на те, що матеріали справи були відправлені 18 грудня, суд перенесли, бо новий захисник Медведчука не встиг ознайомитись із матеріалами справи. Медведчук розуміє, що не може виграти суд і вирішує затягувати час, адже «Кум Путіна» – це констатація факту, а не образа честі й гідності.

Громадські активісти, представники Молодіжного Націоналістичного Конгресу та «Вільні Люди» контролюватимуть хід усіх судових засідань по цій справі. «Честь та гідність» тих, хто системно й щоденно працює на користь Путіна не може бути відбіленою.

Нагадаємо, 19 грудня в Печерському районному суді відбулось підготовче засідання, щодо позову Медведчука на народного депутата Ганну Гопко.

Приводом для судового позову є допис Ганни Гопко у Facebook з закликом прийти на акцію «Стоп Реванш», що відбувалася 4 вересня під ГПУ з вимогами розслідувати злочинну антиукраїнську діяльність Медведчука.

52263800_2117927134927871_8386899960225857536_n

Ганна Гопко, народний депутат, Голова Комітету Верховної Ради у закордонних справах з чіткою українською позицією працює над очищенням проросійських реваншистів з політичної арени в нашій країні.

Сьогодні, 4 вересня, у день загибелі Стуса, один з його катів продовжує знищувати українців. Ми боремося проти реваншу російських сил, щоб позбавитись впливу ворога в нашій релігії, економіці, політиці, енергетиці, інформаційній сфері. Зрештою, щоб російські танки не вбивали українських громадян. Треба посадити за ґрати тих, хто тут, під образом миротворця, здійснює розкол України. І найпершим має бути Медведчук. Доказова база проти нього – достатня. Тому ГПУ має негайно прозвітувати за зроблену роботу і втілили обіцянку «бандитам – тюрми, – заявляла Гопко 4 вересня.

Проросійські політики, агенти РФ намагаються ліквідувати тих, для кого «русскій мір» є неприйнятним і ворожим. Зокрема, судові позови є на ряд інших людей та народних депутатів, що активно реалізують громадську кампанію «Стоп Реванш». Тому МНК підтримує цих людей, і зокрема Ганну Гопко, у її активних діях проти кума Путіна. Разом ми не допустимо реваншу проросійських сил в Україні, – розповідає Соломія Фаріон, Голова МНК.

Найбільша увага до суду – від кишенькових ЗМІ Медведчука: 112 та NewsOne. До речі, 2 листопада депутати Ганна Гопко та інші депутати написали звернення до Петра Порошенка із вимогою скликати РНБО і розглянути санкції проти телеканалів, які належать проросійському політику Віктору Медведчуку та його соратнику Тарасу Козаку.

Розгляд справи перенесено на 26 квітня, 11:00. МНК контролюватиме хід усіх судових засідань по цій справі.

Настя Машевська

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа