Методи “Ісламської держави” прийшли в Росію: Сургут взяв естафету в Барселони

У центрі Сургута чоловік, озброєний ножем, в суботу поранив вісьмох людей, повідомляє Слідче управління СКР у Ханти-Мансійському автономному окрузі.

“19 серпня близько 11:20 в місті Сургуті невідомий чоловік, озброєний ножем, рухаючись по центральних вулицях міста, скоїв напад на перехожих, заподіявши 8 громадянам ножові поранення. Всі постраждалі були госпіталізовані з пораненнями різного ступеня тяжкості”, – йдеться в повідомленні.

“За повідомленням громадян на місце негайно прибули співробітники ППС, які з метою припинення протиправних дій нападника застосували зброю, в результаті чого нападник був ліквідований”, – зазначили у відомстві.

За повідомленням заступника керівника департаменту охорони здоров’я регіону Владислава Нігматуліна, двоє постраждалих перебувають у важкому стані, п’ять чоловік – в стані середнього ступеня тяжкості.

Поліція встановила особу нападника, і не вважає подію терористичним актом. Більш імовірним вважається психічна хвороба вбивці, однак яким чином встановлюватимуть психічні розлади у трупа – невідомо. Ми ж знаємо, що якби в Росії в ЗМІ не нагніталась кампанія ненависті до інших народів, українського в тому числі, було б менше людей на грані психічного зриву з бажанням убивати інших. Барселона прийшла в Сургут, бо російські ЗМІ виплекали вбивцю.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа