“Кластерний” план капітуляції. Позиція Руху опору капітуляції

rok4

Франція, Німеччина і Росія підготували так званий “кластерний план мирного врегулювання”, який є механізмом приєднання ОРДЛО до України на умовах Росії. А саме мова йде про особливий статус ОРДЛО, спеціальний закон про місцеві вибори, амністію ворогів України і злочинців, легітимізацію армії “ЛДНР” у вигляді “народної міліції”.
“Кластерний план” є детальною інструкцією виконання цих кроків і фактично імплементацією капітуляції України. Важливою є не почерговість виконання цих умов агресора, а їхній зміст. Байдуже, у якій послідовності нам хочуть «згодувати» російський забаганки. Вони неприйнятні для України засадничо.
Новий план також вимагає від України прямих переговорів з “ЛДНР”, а Москву робить посередником і “миротворцем”. Це потягне за собою зняття з Росії відповідальності за порушення міжнародного правопорядку і злочинів проти нашої держави та громадян.
Кожен хто вимагає від України виконання цих протиправних вимог Росії, як держави агресора щодо України, має розуміти, що спроба нав’язати силою чи примусом Україні ці умови закінчиться масштабними потрясіннями в Україні, що матиме величезні негативні наслідки для безпеки всієї Європи.
19 квітня наша увага буде прикута до зустрічі “радників Нормандського формату”. Звертаємося до патріотичних сил та відповідальних громадян – будьте готові до опору.

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа