Голова фракції БПП у ВРУ прокоментував кампанію Вільних Людей “Єдність заради перемоги”

Голова фракції Партії “Блок Петра Порошенка” Ігор Гринів наголошує на необхідності єднання політичних сил перед викликами та загрозами, які постали перед Українською державою.

“Насправді, на сьоднішній день, перед загрозою тих викликів, як стоять перед українською державністю – їх потрібно усвідомлювати і дійсно не просто декларувати єдність, а забезпечувати єдність суспільства”, – сказав Ігор Гринів в інтерв’ю журналістам, відповідаючи на запитання, що означає підписання представниками БПП, “Народного фронту” та Радикальної партії Декларації єдності.

“Це означає більш широкий діалог у суспільстві, ніж у парламенті. Йде дискусія не внутрішньо парламентська, йде дискусія у суспільстві. Виклики, які зараз постали перед нами, потребують консолідації суспільства навколо захисту української державності”, – пояснив голова фракції.

Ігор Гринів зауважив, що жодних додаткових умов або вимог Радикальна партія не висувала перед підписанням документу. “Про зміну керівництва комітетів, наприклад, або про якісь інші речі, про що багато говорять, точно не йдеться”, – наголосив він.

На запитання, чому цю Декларацію не підписали представники партій “Батьківщина” та “Самопоміч” Ігор Гринів зауважив:  “Насправді, на сьогоднішній день відмінність і полягає у підходах до дискусії навколо проблеми єдності. Вони, на мою думку, напевно обрали шлях дестабілізації і зміну політичної відповідальності у державі.”

В той же час, парламентар зазначив, що цим партіям було відомо про документ.

Received: from webmail.uh.ua [93.190.43.23]; Wed, 22 Feb 2017 12:37:37 +0200

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа