Чубаров засудив спробу Савченко поторгувати Кримом

Gerae-tamgaВисловлювання Савченко є зрадницькими – про це з парламентської трибуни заявив народний депутат України, лідер кримськотатарського народу Рефат Чубаров.

«Міжнародні злочинці, яким є Путін, хочуть уникнути покарання і докладають усі свої зусилля та виставляють довкола ультиматуми. Що б не відбувалося в Україні, нам усім потрібно зберігати єдність, волю, боронити себе і свою землю. Нам треба бути дуже обережними в своїх виступах. Вчорашнє публічне висловлювання нашої колеги, народного депутата Надії Савченко, про те, що, мовляв, заради повернення Донбасу треба відмовитись від Криму, є не лише вкрай неприйнятними, але глибоко образливими, цинічними і зрадницьким відношенням до всіх громадян України та кримськотатарського народу, що залишаються заручниками РФ», – заявив Чубаров.

Він зауважив, що прикро, що таке висловлювання допустила людина, яка сама пройшла через російський полон, тюрми.

«Зранку отримав достатню кількість дзвінків з Криму. Люди вимагають пояснень, чіткої позиції держави. Я говорив по телефону з Надією і сподіваюсь, що вона уточнить позицію. Жодних поступок агресорові! З цієї трибуни хочу закликати Президента України терміново скликати Конституційну комісію і зайнятися статусом Криму, майбутнього нашого півострову, щодо його повернення та контролю. Задля збереження України і подальшого розвитку –  жодної поступки українських земель!», – підкреслив  Рефат Чубаров.

Received: from webmail.uh.ua [93.190.43.23]; Wed, 18 Jan 2017 12:17:12 +0200

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа