Блок Порошенка звинуватив Садового у співпраці з Росією

Львівська організація БПП вимагає відповіді від мера Львова про появу у місті “Yandex такси”. Про це повідомила народний депутат фракції Партії ” Блок Петра Порошенка” Оксана Юринець.

Вона також повідомила, що до міського голови А.Садового звернувся керівник фракції БПП у Львівській міській раді Петро Адамик, з вимогою пояснити, чому російське таксі розпочало свою роботу у місті у дні, коли Україна вшановує Героїв Небесної Сотні.

Оксана Юринець також висловила обурення щодо реклами “Yandex такси”, яка масово розклеєна по місту Львову і має чітко виражений військовий агресивний характер.

Яндекс-таксі-2

Сьогодні маємо ситуацію, коли після російських грошей можуть прийти російські танки. Поясню свій різкий вислів – кілька тижнів тому у Львові, по вулиці Варшавській, на кожному стовпі була розклеєна реклама Яндекс- таксі… Отже, масивна реклама російського ресурсу. Так, ми за бізнес який приходить до Львова , ми вітаємо будь-який бізнес, але не бізнес, який має відношення до Росії. Такий нам точно не потрібен. Якщо би це була польська фірма , то реакція суспільства була би інша. Отже , це є дуже небезпечно і неприпустимо. І я про це буду говорити і діяти , аби виправити ситуацію”,- наголосила парламентар.

Також хочу сказати, що просто так з’явитися у Львові ця російська реклама не може…Такі речі не з’являються без дозволу… Розклейка цього інтернет- ресурсу , який є російським, з абревіатурою пошукової російської система – неприйнятна. Реакція суспільства Львова, моїх колег і друзів, негативна. Отже, ми хочемо зрозуміти як ця сталося, хто дозволив, хто підтримав … Сподіваюсь на відповіді від міського голови по цьому питанню “, – резюмувала Оксана Юринець.

Отримано з поштової розсилки

Від:   “Блок Петра Порошенка. Прес-служба” [email protected]
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа