Байден вирішив замінити традиційний військовий парад інавґурації на віртуальний

capitol6

В день інавгурації Джозефа Байдена в США замість традиційного параду за участі президента проведуть “віртуальну” ходу через пандемію COVID-19, повідомляє CNN.

Інавгураційний комітет Джозефа Байдена вирішив відмовитися від традиційної двогодинної ходи за участі президента та військових від будівлі Конгресу до Білого дому в день інавгурації 25 січня для того, аби уникнути небезпеки поширення COVID-19 під час великих зібрань людей.

biden-mask

Натомість, відбудеться телетрансляція “віртуального параду”. Кадри з походом Байдена до Білого дому в супроводі військових траснлюватимуться вперешку з виступами знаменитостей та виконавців з усіх штатів країни а також документальними кадрами.

“Парад вшанує героїв Америки, висвітлюватиме американців з усіх верств суспільства в різних штатах та регіонах та міркуватиме про різноманітність, спадщину та стійкість країни в часи, коли ми починаємо нову американську еру”, – заявили представники інавгураційного комітету.

Точний перелік учасників “віртуального” інавгураційного параду буде оголошений за тиждень.

Інавгураційний комітет закликав американців не їхати до Вашингтона на інавгурацію Байдена. Крім того, сама церемонія в приміщенні Конгресу США буде урізаною через карантинні обмеження – до зали не впустять нікого, крім конгресменів та Джозефа Байдена і Камали Гарріс.

Нагадаємо, у США розгортається новий скандал у зв’язку з опублікуванням у The Washington Post  звукозаписів телефонної розмови президента Трампа з з держсекретарем штату Джорджія Бредом Раффенспергером, у якій глава держави відкрито шантажував посадовця штату з вимогою змінити результати голосування.

Джерело: uapost.us

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа