Асоціація Українcьких Правників Америки виступила з заявою щодо другого переслухання в Конґресі підполковника Олександра Віндмана

uaba-logoСьогодні підполковник Олександр Віндман публічно давав свідчення перед Комітетом з питань розвідки Конґресу про свої знання щодо зв’язків Адміністрації з Україною. Лінія перехресного допиту Стіва Кастора, як захисника Республіканської меншості в Конґресі, очевидно, мала на меті викликати сумніви щодо лояльності підполковника Віндмана до Сполучених Штатів виключно через його українсько-американське походження.

Як адвокати, ми всі приймаємо урочисту присягу про підтримку Конституції Сполучених Штатів Америки та конституцій штатів, до яких нас зобов’язує юридична практика. Ми також маємо моральне зобов’язання сумлінно виконувати обов’язки адвокатської канцелярії, наскільки це можливо. Намагання підірвати показання свідка лише через його етнічне походження прямо суперечить цій присязі. Така поведінка підриває принципи верховенства права, яким присягає наша професія.

vindman-gty-jt-191029_hpMain_4x3_992

Асоціація Українcьких Правників Америки раніше засуджувала такі огидні наміри проти підполковника Олександра Віндмана, які чітко базуються виключно на його походженні та місці народження. Ми ще раз підтверджуємо наше засудження такої жалюгідної поведінки і закликаємо всіх американців відкинути всі форми етнічної, расової та релігійної деградації, наклеп і недовіру.

Офіційні особи та керівники Асоціації Українcьких Правників Америки

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа