Американські українці подякували Трампу за нові санкції

UCCAhead_html_6b1fe971

Нью-Йорк (УККА). Український конгресовий комітет Америки (УККА), найбільше земляцьке представництво американців українського походження, привітав новину про те, що адміністрація Трампа нарешті наклала додаткові фінансові санкції проти Росії, як за втручання у вибори в США 2016 року, а також за руйнівні кібератаки проти України та інших країн.

Четверті санкції проти хакерів та шпигунських агентств були застосовані проти 5 суб’єктів та 19 осіб, чия кібератаки характеризувалася державними чиновниками США як “найбільш руйнівні та дорогі” в історії.

Незважаючи на те, що адміністрація пропустила кінцевий термін, встановлений Конґресом, у 90 днів, УККА вітає розвиток нових введених санкцій проти Росії, неодноразово закликаючи цю адміністрацію запровадити санкції проти Росії через Закон “Про боротьбу проти американських противників через санкції” (CAATSA), прийнятий майже одностайним голосуванням в Конґресі минулого літа.

УККА буде продовжувати виступати за більш сильні – і, зокрема, галузеві санкції – проти Російської Федерації, доки та не відкликає всі свої “іхтамнєтні” та публічні сили та озброєння з України і не звільнить суверенну територію України, включаючи Крим.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа