5 найкращих книг видавництва “УВС” за продажами на Форумі видавців

15-18 вересня відбувся 23-й Форум видавців у Львові. Це найбільша щорічна книжкова та культурна подія в Україні. В рамках Форуму відбувається багато різних заходів: книжкові премія та ярмарок, літературні конкурси, презентації та тематичні майданчики, концерти, театральні вистави та кінопокази. Цього року Форум нарахував 26 тисяч учасників, а книжковий ярмарок відвідали більше 41 тисячі осіб. Видавництво “УВС” також взяло участь у цьому дійстві. За підсумками продажів видавництво визначило 5 найпопулярніших книжок, які купували відвідувачі.

Юрій Липа “Розподіл Росії”. Книга є завершальною частиною знаменитої геополітичної трилогії Юрія Липи (“Призначення України”, “Чорноморська доктрина” “Розподіл Росії”). Автор розвиває у ній головні історіософські, культурологічні, геополітичні, етнопсихологічні спостереження і думки щодо стану та перспектив Російської імперії, пропонуючи свої оригінальні шляхи вирішення ряду актуальних проблем.

14355647_1029918970453972_8686529144786482431_n

Василь Косаренко-Косаревич “Московський сфінкс”. Дослідження походження та глибинної сутності московського народу та його державних форм. Автор на основі аналізу документів та інших джерел переконливо доводить неслов’янське походження сучасних росіян, а також висвітлює ординсько-імперські форми їх державного устрою і загрозу для цивілізованого світу в минулому, тепер і в перспективі. Завданням цього політично-історичного твору Василь Косаренко-Косаревич поставив об’єктивне представлення речей, дій і подій такими, якими вони були і є в дійсності, а тим самим розвінчання поширених російських і радянських міфів та їхніх творців.

Микола Климишин “В поході до волі”. Книга споминів визначного діяча ОУН Миколи Климишина (1909-2003), яка вперше побачила світ у 1975 році в США. В ній читач знайде не тільки багато описів історичних фактів та подій, учасником яких був автор, а до того ж глибокий аналіз їх передумов, політичного та стратегічного положення українського народу в тому часі. Спогади викладені в хронологічному порядку у двох томах: процеси 30-х років, розкол ОУН, Похідні групи на Схід та багато інших історичних подій, свідком і учасником яких був автор.

д-р Степан Шухевич “Моє життя”. Книга-спогади адвоката ОУН, дядька головнокомандувача УПА Романа Шухевича, доктора Степана Шухевича. Твір Степана Шухевича – це жива сторінка українського народу не тільки в періоді між двома світовими війнами, але в усі дотеперішні часи поневолення і боротьби його кращих Синів і Дочок за волю і державність. Судові розправи та обставини, серед яких вони відбувалися, революційно-політичні та громадсько-виховні дії на Західних землях України під одним із кількох окупантів, а впарі з цим і широка канва суспільного життя і стремлінь автохтонів цих земель – це тільки частина того, що в одному часі заповнить десятки, а може й сотки томів тієї частини життя і страждань українського народу, а в цьому і професіоналів адвокатського діла, про що наша громадськість так радше загальниково поінформована.

Алярмик

Олег Вітвіцький “Пригоди Алярмика та його друзів”. Друге видання в рамках проекту “Алярмик – український супергерой” У книзі розповідається про боротьбу українських повстанців проти німецьких окупантів та червоних партизан у роки Другої світової війни через призму пригод юних героїв – Алярмика, Джмелика, Синички та його папуги Хунтика. Головна ідея книги – відобразити взаємозв’язок поколінь у боротьбі за незалежність української держави.

УІС

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа