Підтримаймо заклик

По всьому світу відбуваються численні акції на підтримку Олега Сенцова та інших політв’язнів, які оголосили голодування як протест проти безчинств російських злочинних органів. На жаль, це результатів не дає, а політв’язні втрачають здоров’я і ризикують життям.

Думаю, що зусилля треба перенести в інше русло. Тому пропоную українську й світову громадськість звертатися до самих політв’язнів із таким закликом:

“ПРИПИНІТЬ ГОЛОДУВАННЯ, ГЕРОЇ!

“Як добре те, що смерті не боюсь я”, – писав Василь Стус. Багато українських героїв смерті не боялися і віддали життя за Україну.

Та чи не годі цих жертв?

Так запитую, вболіваючи над сучасними політв’язнями злочинної Росії. Попри захоплення їхньою незламністю, хочу на весь світ кричати: “Припиніть голодування, герої!”

Такий засіб боротьби доречний у цивілізованому світі. Росія ж такою не є. Щодо таких у народі кажуть: глухому не розкажеш, сліпому не покажеш, дурному не докажеш. На неадекватного правителя Росії ніякі протести не вплинуть, тут може подіяти лише жорстка сила, яку повинні застосувати сильні світу цього, і насамперед, українські можновладці.

А Ви, незаконно ув’язнені українські патріоти, збережіть своє життя й здоров’я! Воно потрібне Україні!!!

Навіть, якби прийшлось відбути 20 літ в чужинецькій неволі, Ви все ж зможете прислужитися Україні. Але живими! Згадайте, що для Незалежної України тепер трудиться немало тих, хто відбув і 25 літ у сов’єтських тюрмах. Ми дякуємо Богу за кожного з них, кому вдалося вижити.

А теперішня імперія зла так довго не протримається.

Тож припиніть голодувати, наші герої, збережіть свої життя для України!

Підтримаймо такий заклик, поширюймо його, арґументуймо національним інтересом, від імені всієї України просімо наших героїв припинити голодування задля України”. Вони потрібні живими!

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа