Атестат Байдена за перший семестр

askold_TV

Ось атестат першого півріччя президента Байдена. У ньому є досить спокійна перепочинка з турбулентними днями Трампа (думаю, 6 січня), не обов’язково рясніючими досягненнями, але, принаймні, було мало гримас нарцисизму під час прес-конференцій. Джо Байден був Джо Байденом, дещо нудним, із помилками, але здебільшого зв’язним в артикуляції, навіть показував словниковий запас, що вимагає словника, членами фан-клюбу жалюгідних (Deplorables), (не ображайся, у мене в цьому клюбі є члени родини) та його носієм. Найважливіші пункти найближчого порядку денного були розглянуті адекватно шляхом щеплень, незважаючи на спротив та додатковий стимул в економіці. Президент Байден відновив порядок у міжнародних справах і поставив Америку на перше місце там, де вона має бути, з таких важливих питань, як глобальна безпека, зміна клімату, економіка. Його вихід з Афганістану був не зовсім розумним, але менш образливим для наших союзників, фактично ініційований його попередником, який (Трамп) навіть вирішив вести переговори з Талібаном без присутності легітимного уряду Афганістану.

З іншого боку, президент Байден доволі неадекватний щодо багатьох питань. Він провів фінанси, як п’яний моряк, відновив підтримку непристойного пільгування, підвищив ціну на бензин, обмеживши внутрішнє виробництво та спричинивши інфляцію, не дотримав слова і повернувся до особи сенатора Джо Байдена, а не кандидата в президенти. Ми сподівалися побачити рішучого лідера з дійсними принципами.

Моя власна суб’єктивність є цілком прозорою, оскільки я розглядаю всю політику крізь українську призму і, чесно кажучи, наївно чекаю, не менше від усіх українських американців. Невідповідне байденське паскудство дуже шкодило Україні. Не розглядали жодних нових дій на саміті НАТО, бракувалдо гарячої підтримки України на його зустрічі з Путіним та його смішний поворот на Північному потоці 2 заради політично неактуальної Ангели Меркель. Його енергетична політика також допомогла Росії, оскільки енергетика є єдиним товаром, яким Росія володіє, крім зброї. Нещодавно я проходив повз станцію “Лукойл” і дивувався, що ціна звичайного, не безалінґового, склала 4,09 за галон.

Суть полягає в тому, що на цьому етапі президент Байден заслуговує на низьку трійку з можливістю піднятися на високу четвірку щойно після зустрічі Байдена-Зеленського в Білому домі в кінці серпня. Однак цю оцінку потрібно підтримувати зусиллями з усіх боків, включаючи лобіювання української Америки. Жалюгідні (Deplorables) не повинні надто тішитись, оскільки Трамп в кращому випадку був у двійці плюс, а плюс отримав лише завдяки Джевелінам.

Трамп і так не мав про них уявлення, оскільки він взагалі не цікавився Україною, щойно пізніше з особистих міркувань, і він ніколи не бачив Джавеліна, хіба олімпійського сорту.

“Північний потік-2”, мабуть, передбачений і доконаний. Що залишається визначити, це компенсація для України та План дій щодо членства в NAT0 у заміну. Українські біденісти, термін, що застосовується до українських американців за Байдена, що походить від санденістів і щойно недавно придумане “жалюгідні” (Deplorables). Більше того, українські американські жалюгідники не повинні радіти неефективності Байдена і визнавати, що Джо Байден, в кращому чи гіршому відношенні, буде президентом протягом наступних три з половиною років, і, можливо, більше, оскільки мало хто з чинних президентів програє (крім Трампа), і, чесно кажучи, Республіканська партія є у безладдю сьогодні. Ми повинні співпрацювати, як би не було це зневажливо, щоб тиснути на президента Байдена на благо України. Для цього будуть потрібні вагомі пропозиції від біденістів та жалюгідних, відмінні від тієї, яку я нещодавно прочитав у одного із найбільш жалюгідних із жалюгідних, що більшою небезпекою для світового співтовариства є критичне дослідження раси, ніж глобальне потепління.

Глобальне потепління є загрозою для України. Розглянемо нещодавні повені та надзвичайно високі температури по всій Україні. Критичне дослідження раси не є проблемою.

Заради України, щоб забезпечити продуктивний саміт Байдена-Зеленського, українським байденістам та жалюгідним людям потрібно знайти спільну українську мову.

23 липня 2021 р. Аскольд С. Лозинський

P.S. Для дуже чутливих читачів я використовую таку термінологію, як “трампшевики”, “жалюгідні” та “біденісти”, – це розв’язна манера говорити. Я не хочу когось образити.Сміх на залі!

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа