Звільнення Надії Савченко не привід поновлювати в правах делегацію РФ в ПАРЄ

Народний депутат від фракції «Блок Петра Порошенка» Володимир Ар’єв на офіційній сторінці у Facebook заявив, що Бюро Парламентської Асамблеї Ради Європи привітало Україну зі звільненням Надії Савченко.

«Бюро ПАРЄ в Таллінні привітало вчорашнє звільнення Савченко. Тепер більшість парламентарів з країн Ради Європи вважають, що це достатній крок для початку процесу поновлення в правах делегації РФ в Асамблеї», – заявив Володимир Ар’єв.

Зважаючи на це, народний депутат нагадав парламентарям  про інших незаконно засуджених РФ в’язнів, яких необхідно звільнити.

«Я нагадав про інших, понад 20 українців та кримських татар – заручників Кремля, про понад сотню полонених в застінках окупантів, про окупацію, власне, про порушення основ і головних принципів РЄ. Та, наразі, бачу ейфорію від того, що РФ хоч щось зробила. Проте ейфорія минає, а українській делегації в ПАРЄ доведеться серйозно попрацювати до кінця року – саме тоді можливий розгляд питання прав делегації РФ, не раніше. Ну і наостанок: у кожної медалі завжди два боки», – зазначив Володимир Ар’єв.

Received: from webmail.uh.ua (webmail.uh.ua [93.190.43.23]); Thu, 26 May 2016 17:31:43 +0300

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа