Завтра Львів попрощається з трьома Героями, які захищали Україну від російських окупантів

Костянтин Селезньов
Костянтин Селезньов (27.07.1979-12.04.2023)
Львів’янин. Навчався у Ліцеї №18 Львівської міської ради. Після завершення навчання в школі вступив до Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Згодом проходив військову службу. Працював у ТзОВ «Епіцентр» та на виробництві кабельно-провідникової продукції. Захоплювався літературою та математикою. Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини до лав 24-ї окремої механізованої бригади.
Мирослав Головатий
Мирослав Головатий (01.09.1985-15.06.2023)
Львів’янин. У 2002 році закінчив Середню загальноосвітню школу №16 міста Львова. Здобував освіту у Львівському інституті економіки і туризму. Займався приватним підприємництвом. Виконував бойові завдання у зоні проведення антитерористичної операції у лавах 3-го окремого мотопіхотного батальйону 24-ї окремої механізованої бригади. За особисту мужність був нагороджений численними відзнаками. Із початком повномасштабного вторгнення росії боронив державу від окупантів у лавах 80-ї окремої десантно-штурмової бригади.
Богдан-Михайло Хомик
Богдан-Михайло Хомик (14.11.1994-17.06.2023)
Уродженець міста Винники Львівської області. Навчався у Середній загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 29 міста Львова. Закінчив Середнє професійно-технічне училище №64 міста Львова. У мирний час працював у апеляційному суді міста Львова та Територіальному управлінні Служби судової охорони у Львівській області. Виконував бойові завдання у зоні проведення операції Об’єднаних сил у лавах 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади. Початок повномасштабного вторгнення зустрів на передовій. За особистий героїзм указами Президента України був відзначений численними відзнаками.
Чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Героїв на Личаківському кладовищі.
Вічна Слава Героям!🇺🇦

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа