Захиснику Авдіївської промзони почали відрощувати знищений суглоб новими біотехнологіями

Inside-double-Oleksandr-37Олександр, боєць 90 батальйону 81 бригади. Отримав поранення 9 квітня 2016 року під час запеклих боїв у промзоні Авдіївки. Граната АГС розірвалася прямо поруч із плечем тож, не дивлячись на повністю розтрощений суглоб, Олександру пощастило взагалі залишитися живим. Після поранення військовий лікувався у Покровську (Червоноармійську), Дніпрі, Львові та переніс чотири операції. Лікарі вилучили осколки та зробили все можливе щоб врятувати руку. Тепер, для відновлення функцій руки, потрібні біотехнології. Інакше Олександра очікує інвалідність.
Inside-X-Ray-Oleksandr-37
Зараз Олександру почали лікувати плече. Лікарі вже провели перший із запланованих етапів складного лікування.Вже відбулася підготовча операція на плечовій кістці, яку відновлюватимуть за допомогою клітинних технологій, а також забір клітинного матеріалу з червоного кісткового мозку та малогомілкової кістки. Біологи приступили до роботи з клітинами, яка триватиме приблизно півтора місяці, та до виготовлення носія клітин. Всі проведені процедури були сплачені http://www.peoplesproject.com People’s Project завдяки благодійним внескам небайдужих людей. Станом на сьогодні, Олександр вже виписаний додому і повернеться до медичного центру на наступний етап лікування.

Сучасні біотехнології творять справжні дива. Раніше People’s Project повідомляв про сенсаційне відновлення розтрощеної ноги 19-річного добровольця батальйону ОУН. А нещодавно лікарі відростили нову кістку пораненому бійцю батальйона “Донбас”  .
Oleksandr-before-surgery
Частина грошей на лікування Олександра вже зібрана, та збір коштів ще триває. Для того щоб пройти повний курс лікування йому потрібна ваша допомога. Крім Олександра на проекті та в черзі на проект є бійці які так само як і він сподіваються одужати після отриманих в АТО травм. Наши захисники заслуговують на підтримку та увагу Народу.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа