Юний українець зробив подарунок морпіхам на власний День народження

Юний_html_4ade9cd9

Іграшки та солодощі — яким іще подарункам так щиро радіють діти? Хіба новісіньким електронним приладам. Планшети, компютери, телефони – 11-річний Володимирко із Черкас винятком не став. От тільки новісінький планшет отримав не він, а навпаки – подарував сам. І не комусь іншому, а морпіхам, які нині боронять Маріуполь від окупанта. Тривалий час Володимир збирав гроші, до самого Дня народження трохи допомогли і батьки — замість витрачати на подарунки і святкування, додали коштів і допомогли синові придбати планшет.

Юний_html_f73978e3

Поставити ріжки підполковнику ЗСУ – не кожен отримує таку можливість у День народження!
Фото: Facebook
Яна Холодна

Та сказати, що хлопчик залишився без свята, не можна. Спеціально до Дня народження Серж Марко запросив хлопчика та його батьків до столиці, і Володимир став почесним гостем радіо Армія FM. Та й тут на нього чекав сюрприз — подяку і привітання хлопчик отримав від повного кавалера ордена «За Мужність», легенди 79 ОаеМБр і всіх десантних військ Павла Чайки. Про те, як це було – у відео Яни Холодної

До речі, свій подарунок військовим Володимир супроводив і особистим листом, прикрашеним милими дитячими малюнками. Повністю наводити його ми не будемо — адже адресовано лист не нам, а солдатам. Та одну із фраз, адресованих Захисникові, ми дозволимо собі процитувати: «Найкращий подарунок для мене ти вже зробив — це мирне небо над нашою оселею. Бажаю за допомогою мого подарунку ще краще кришити ворогів та повернутися додому неушкодженим».

Юний_html_e51ebe98

Не лише планшет, а й карта пам’яті, і щирі слова привітання!

Ми щиро вдячні Володимирові за допомогу, долучимо його подарунок до інших планшетів і якнайшвидше відправимо їх морпіхам на передову. Вас же ми закликаємо брати із юного Володимира приклад, і будь-яким зручним способом підтримувати наших військових. Кожна гривня ваших пожертв у рамках проекту «Захисники Маріуполя» – вагомий внесок у оборону нашої держави. Стримувати знавіснілого агресора без вашої допомоги значно складніше — певні, це ви чудово розумієте і самі.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа