Як вибрати титанові диски?

Незважаючи на те, що на ринку сьогодні представлений великий асортимент автомобільних дисків і купити їх можна без особливих проблем, далеко не кожен може зробити правильний вибір. Для того щоб така покупка виправдала ваші сподівання і куплені диски відповідали критеріям якості та надійності, варто якомога краще вивчити це питання. У цій статті ми постараємось надати практичні поради стосовно вибору титанових дисків.

Титанові диски та їх види

Титановими називають легкосплавні диски, які виготовляються з легких сплавів. Склад сплаву з якого вони виливаються кожен виробник дисків тримає в секреті. Титанові диски бувають двох видів : ковані та легкосплавні. Ковані титанові диски мають більшу міцність ніж легкосплавні, проте вони мають небагато варіантів малюнків дизайну. На відміну від кованих, легкосплавні диски менш міцні, але мають широкий асортимент кольорів та дизайну.

Перед вибором титанових дисків перш за все потрібно визначитись для якої цілі ви їх купуєте. Деякі автолюбителі купують такі диски просто для краси. Інші – для покращення характеристик водіння. Узгодивши критерії вибору дисків можна приступати до покупки.

Придбати якісні диски для вашого автомобіля можна тут https://avtodiski.net.ua/ua. На сайті компанії вам допоможуть підібрати диски з оригінальними параметрами за вигідною ціною з безкоштовною доставкою.

На що слід звернути увагу при виборі титанових дисків?

Від того на скільки правильно підібрані диски для автомобіля дуже часто залежить не лише якість їзди, але й безпека пасажирів. Тому до цього процесу слід віднестись з особливою уважністю.

Перед покупкою дисків варто звернути увагу на такі основні показники:

  • розміри диска;
  • матеріал виготовлення;
  • конструкція;
  • посадочні параметри;
  • відомості про кріплення.

Найкращими сьогодні вважаються автомобільні диски відомих німецьких виробників. Купуючи такі диски покупцеві одразу пропонують усі необхідні комплектуючі: болти, гайки, шпильки, технічний опис. Але така продукція має досить високу вартість, і далеко не кожен може собі дозволити покупку оригінальних дисків. Аналогами для українських покупців є товари тих заводів, які спеціалізуються на випуску автомобільних запчастин і коштують значно менше. Комплектуючі для таких заводів постачають з Китаю, Тайваню, Італії, рідше – Німеччини.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа