Як мобільні оператори зливають наших солдат під Град

Юрий Бирюков (Крила Фенікса)

Хочеш врятувати життя бійців: зроби репост, адже я напишу зараз дивовижні факти про “злив” наших військових штабом АТО. Факти, а не чутки або панічні хвилі.

79я бригада 3 тижні перебувала в оточенні. З кінця червня в штабі АТО розроблявся план виводу: маршрути, позивні, графіки руху. 5 серпня був відданий наказ, 6 серпня розпочався прорив, 7 серпня я зустрічав їх в Запорізькій області.

Це факт: операція розроблялася десятком офіцерів штабу АТО протягом півтора тижня.

Це факт: затверджені маршрути не стали відомі противнику – артилерія працювала по наших хлопцях “за фактом виявлення”. Тобто: координати визначалися на ходу, позиції і точки пристріляні не були, дороги не були заміновані, фугаси не встановлені.

Це факт: бійцям жорстко наказали вимкнути мобільні телефони. Всім. Зовсім. І коли це сталося, коли я перестав додзвонюватися відразу і до всіх – я помчав орендувати автобуси і готувати зустріч, а не панікувати “іхвсехубілі”.

Це факт: тисячі людей, сотні одиниць техніки вийшли з мінімальними втратами,

Висновки? Висновки робіть самі. Тільки скажіть вашим родичам, друзям та знайомим в зоні АТО: якщо хочеш жити – вимкни к чортовій матері СВІЙ ТЕЛЕФОН!

50% випадків потрапляння в засідки, точне накриття Градами відбувається через мобільні телефони.

Нагадуємо: власниками контрольних пакетів компаній мобільного зв’язку в Україні є росіяни. Деякі з систем зв’язку мають прямий контакт із серверами в Москві частіше, ніж Ви думаєте. Мобільний телефон щонайменше двома способами дозволяє встановити особу власника та його місце перебування. Цим способом можна встановлювати переміщення загонів збройниїх сил та територіальну приналежність частин. Хочете зберегти житя Ваших рідних в боях? Не зливайте їх з допомогою мобільного телефону.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа