Вже за півтора тижні стартує головне книжкове свято країни – Форум видавців у Львові – Книжковий ярмарок

forum_platz

Ми запитали усіх учасників про те,  чи готові вони гарантувати, що ціни на їхніх стендах будуть на 10% нижчими, ніж на сайті чи у книгарнях. І ділимось з вами результатами.

69 видавництв підтвердило, що вони готові гарантувати, що ціни на їхніх стендах будуть на 10% нижчими, ніж на сайті чи у книгарнях. А саме:

«ASRTA»«АrtHuss»«Discursus»«Fastar Kids»«LAURUS»«Vivat»«SKARBNYCHYI»«SNOWDROP»«АССА»«Альфа»«Арій»«Артек»«Астролябія»«А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА», «Брайт Букс»«Видавництво Жупанського»«Видавництво Око»«Видавничий дім Весна»«Видавничий дім «Школа»«Вавилонська бібліотека», Видавничий дім «Києво-Могилянська академія»Видавництво ПЕТ«Гуманітарний Центр»«ДІПА»«Дух ілітера»«Жорж»«Знання»«ЕЛВИК»Інститут передових технологій«Ірбіс Комікси»«Книголав», «Книгоноша», «Кайрос», «Каламар», «Кліо»«Кристал бук»«Крокус»«Лілея – НВ»«Літопис»«Літера ЛТД»«Мистецтво»«Майстер книг»«Маміно»«Моноліт»«Мандрівець»«Медицина»«Навчальна Книга  – БОГДАН»«ОВК»Права людини«Пегас»«Право»«Перун», «4Профі»«Родовід»«Смолоскип»«Свічадо»«САМІТ-КНИГА»«Світло й Тінь»,«Талант «Твердиня»«Торсинг»«Українська Картографічна Група», Університетська книга«Човен»«Читанка»«Читаріум»«Фабула», «Фоліо»«Ярославів Вал», «Юрінком Інтер»,.

  • Видавничий дім «Школа» та Видавництво «Астролябія», планують продавати книжки зі знижкою 20%
  • Видавництво «Лілея-НВ» планує продавати книжки зі знижкою 30%
  • ТОВ «Літера ЛТД» має намір встановити знижку 20-25% на всю продукцію, що буде представлена на ярмарку
  • У видавництва «Жорж» будуть акції 1+1=3 на окремі добірки книг та додаткові знижки
  • Видавництво «SNOWDROP» надаватиме знижку 20% при купівлі від 4 книжок
  • Видавництво «Читаріум» продаватиме обмежену кількість книжок з незначним пошкодженням, знижка на які буде до 25%
  • У видавництва «Наш Формат» буде окреме місце, де буде регулярний розпродаж книг зі знижкою 50% і більше. Крім того, у цьому видавництві буде акція для студентів – при наявності студентського – знижка 15%
  • У видавництві «BOOKCHEF» діятиме спеціальна пропозиція: на кожну 2-у книжку знижка 20 грн, на кожну 3-ю книжку знижка 30 грн
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа