Вилікувані бійці АТО взяли участь в Пробігу під каштанами

забег главная29 травня в Києві відбувся черговий 24-й спортивно-благодійний “Пробіг під каштанами”. Майже 6 тисяч учасників брали участь цього року. Цей пробіг мав фінансову складову, тобто люди, яки бігли середмістом заплатили гроші за участь. Зібрані кошти з заходу підуть на лікування дітей із захворюваннями серця.

забег 1
Бійці АТО, які лікувались за волонтерським проектом “Біотех-реабілітація поранених” http://www.peoplesproject.com/biotech/ і вже повністю одужали, готувались пробігти разом з усіма здоровими людьми. Про це повідомив координатор People’s Project, Максим Рябоконь:

https://www.youtube.com/user/narodniyorgua/videos

Всім цим хлопцям загрожувала ампутація кінцівок. Але завдяки вірі хлопців лікарям ilaya і вашій вірі в проект “Біотех-реабілітація поранених”, вони змогли побороти тяжкі травми. І от сьогодні результат віри і роботи всіх небайдужих можна побачити наживо. Дивіться подробиці в сюжеті:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=yn4CKkuPGg4

Всі ці хлопці лікувались за проектом “Біотех-реабілітація поранених”.

забег 3
Підтримати бійців прийшли ті хто підтримував проект, а також люди, які бажали на власні очі побачити результати роботи проекту. Загалом в “Пробігу під каштанами” брали участь лікарі клініки, рідні і близькі люди хлопців, та наші волонтери.
Всі їхні історії ви можете побачити на волонтерському каналі YouTube за цим посиланням https://www.youtube.com/user/narodniyorgua/videos
Бійці, які взяли участь в “Пробігу під каштанами” :
Андрей Смердов – профайл за посиланням http://www.peoplesproject.com/andrij-s-40-rokiv-vartist-likuvannya-184-291-grn/
Андрей Білик – профайл за посиланням http://www.peoplesproject.com/andrij-23-rokiv-vartist-likuvannya-159-706-grn/
Сергей Демич – профайл за посиланням http://www.peoplesproject.com/sergij-d-40-rokiv-vartist-likuvannya-52-992-grn/
Олег Толмачев – профайл за посиланням http://www.peoplesproject.com/oleg24-roki-vartist-likuvannya-94-004-grn/
Роман Журавель – профайл за посилання http://www.peoplesproject.com/roman-36-rokiv-vartist-likuvannya-155-485-grn/
Андрей Терещенко – профайл за посиланням http://www.peoplesproject.com/andrij-t-43-roki-vartist-likuvannya-217-274-grn/
Господинчик Володимир – профайл за посиланням http://www.peoplesproject.com/volodimir-31-rik-vartist-likuvannya-221-283-grn/
Підкопаний Олександр – профайл за посиланням http://www.peoplesproject.com/oleksandr-25-rokiv-vartist-likuvannya-339-347-grn/
Грушевський Станіслав – профайл за посиланням http://www.peoplesproject.com/svyatoslav-46-rokiv-vartist-likuvannya-512-774-grn/
За цими посиланнями ви можете ознайомитись з усіма проміжними та кінцевими результатами їхнього лікування.
Волонтери дуже вдячні всім, хто підтримував і продовжує підтримувати поранених хлопців за проектом “Біотех-реабілітація поранених”. На операції пораненим зробили внески майже 6,5 тисяч людей на загальну суму понад 14 мільйонів гривень!
За проектом ще відновлюються багато бійців. За відсутності підтримки держави, всі вони зможуть встати на ноги лише завдяки ВАМ! Підтримуйте наших Героїв!

забег 2

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа