Волонтери-розвідники зафіксували скупчення ворожої бронетехніки

Мінські угоди, режим тиші, демілітаризація, розведення військ. Гарні слова для тих, хто розуміє їх значення та намагається втілити у життя. На жаль, терористичні формування Донбасу до цієї категорії не відносяться. Наші друзі, волонтери інформаційної спільноти InformNapalm, яких ми з вами нещодавно підтримали у рамках проекту «Upgrade InformNapalm»   зафіксували чергове скупчення ворожої бронетехніки на окупованих територіях. Наразі техніка базується на околицях Чистяково (колишній Торез). Більше того: розвідники ідентифікували більшу частину цієї техніки. Виявилось, деякі одиниці мають пряме російське походження, адже вони стоять на озброєнні лише російської армії.
MAIN12
Серед техніки опізнали кількадесят танків радянського походження та подальших модифікацій, бойові машини піхоти, самохідні артилерійські установки великого калібру. Є й справжні цікавинки: російський зенітно-ракетний комплекс «Стріла», російська автоперев’язочна станція, яка слугує базою польових хірургів, а також дві установки розмінування «Метеорит» – досить грізні машини, яка вистрілюють зарядом вибухового тросу і слугують для прокладання проходів у мінних полях та знищення живої сили супротивника.
211
Волонтери InformNapalm  отримали усі дані у результаті аеророзвідки а також OSINT: пильного аналізу соцмереж та відкритих джерел даних. Зважаючи на те, як російські ватажки намагаються дистанціюватися від участі у конфлікті, знахідки досить цікаві. Вони вчергове прямо вказують на те, що Росія прямо зацікавлена у діяльності терористів та нашпиговує терористичні формування самим широким спектром тяжкого озброєння.
38
Російські танки у вказаному районі. Знімок із соцмереж російських солдатів
Цілком ясно, що попри демагогію та оманливу риторику росіян перед світовою спільнотою, кінцева мета бойовиків – зовсім не мир. Цілком ясно, що вся ця бронетехніка закинута росіянами на Донбас не для того, аби орати поля та висаджувати квіточки на клумбах. Проте і зайвої паніки ми з вами розводити не будемо. У даній ситуації буде доречним тільки одне: використовувати кожну хвилину відносного затишшя із користю. Наприклад, зміцнювати боєздатність нашої Армії. Зробити це дуже просто: у рамках проекту «Оперативне реагування»   ми задовольняємо найактуальніші матеріальні потреби підрозділів, які стоять на передовій. Щойно ви жертвуєте кошти у рамках проекту, як ми закуповуємо сучасне обладнання та амуніцію, які найпотрібніші нашим військовим у даний момент. Будьте певні: саме ваші пожертви є істотною та необхідною допомогою, за рахунок якої наші хлопці зможуть відбити атаки будь-якого ворога і, зрештою, звільнити наші землі від терористичної нечисті.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа