Волонтери-розробники беруть участь у міжнародній військовій виставці

У період з 11 по 14 жовтня у Києві проходить ХІІІ Міжнародна спеціалізована виставка «Зброя та безпека – 2016». У рамках масштабного міжнародного форуму зброярів провідні компанії покажуть широкому загалу свої останні досягнення у царині озброєнь та товарів спеціалізованого призначення. Вперше у виставці бере участь компанія «Укрспецсистемс» http://www.ukrspecsystems.com/uk/  – частина волонтерської команди «Народного проекту», яка спеціалізується на виробництві сучасних безпілотників для армійських потреб.
7
Учасники виставки умовно поділені на два табори. Перша частина потішить цивільних: тут вже традиційно представлені спеціалізовані товари для рибалок, мисливців, спортсменів, також для тих, хто переймається методами активного захисту у межах правового поля.
33
Друга частина буде більш цікавою для міжнародних та вітчизняних представників армійських та поліцейських структур: компанії, які спеціалізуються на виготовленні зброї, військової техніки та товарів спеціального призначення продемонструють свої винаходи та розробки для забезпечення окремих бійців на полі бою, також обіцяють показати деякі цікавинки із техніки для сухопутних військ та військової авіації. Не обійдуть увагою і силові органи правопорядку: окремі експозиції присвячено засобам оснащення поліцейських та прикордонних структур.
43
Варто відзначити, що у ході виставки вперше заявили про себе і волонтери. Один зі стендів представляє продукцію компанії «Укрспецсистемс» – вітчизняного виробника безпілотних літальних апаратів, призначених для використання у армійських структурах. Компанія «Укрспецсистемс» виникла більше року тому, як частина волонтерської команди «Народного проекту» і вже зарекомендувала себе, як лідер у своїй галузі.
53
Виникнення компанії «Укрспецсистемс» зумовила нагальна проблема, яка постала у військах у ході проведення АТО: розвідувальні та артилерійські підрозділи українського війська відчували гостру потребу у засобах аеророзвідки. Наявні вітчизняні технічні рішення цих потреб не задовольняли, вони були застарілими, не були захищеними від протидії ворога і мали обмежені технічні показники. Закордонні ж БПЛА коштують невиправдано дорого, та ще й виникають проблеми з їх закупівлею. Саме тому група ентузіастів об’єдналися у єдину компанію, аби забезпечити українську армію якісними безпілотниками.
61
Безпілотні літальні апарати та квадрокоптери виробництва «Укрспецсистемс», які волонтери «Народного проекту» постачали у війська у рамках проектів «Перший народний комплекс БПЛА»  http://www.peoplesproject.com/pershij-narodnij-kompleks-bpla/ та «Сім квадрокоптерів PC-1», виправдали всі сподівання: вони виконали не одне бойове завдання і не раз прислужилися нашим бійцям. Захищені канали зв’язку, власні унікальні конструктивні рішення, підвищені польотні параметри, та ще й зручність у використанні – все це зробило безпілотники та коптери виробництва «Укрспецсистемс» практично невразливими і непомітними для ворожих військ, а також надзвичайно зручними для використання українською армією.

Вже сьогодні фахівці відзначають високий інтерес до сучасних українських безпілотних розвідувальних апаратів не лише з боку представників армійських підрозділів, а навіть з боку провідних світових розробників БПЛА. Сподіваємось, найвищі конструктивні стандарти українських безпілотників, сучасні технології та досвід їх успішного використання у бойових умовах, зможуть задовольнити найвищі запити зацікавлених структур з усього світу. Зрештою, ніщо не заважає українським конструкторам з часом зайняти заслужене місце серед світових лідерів у царині виготовлення сучасних та якісних БПЛА.

Та й участь у міжнародній виставці, і забезпечення армійських підрозділів сучасними безпілотниками були б неможливими без народної допомоги. Адже левову частку коштів саме на виготовлення  БПЛА за замовленням військових здйснено саме за рахунок народних пожертв. Насьогодні «Народний проект» продовжує збір коштів у рамках проекту «Сім квадрокоптерів PC-1» http://www.peoplesproject.com/kvadrokopter-pc-1/ : заявки деяких підрозділів все ще не закрито, і наші військові поки очікують на нові квадрокоптери для розвідки. Долучайтеся до участі у проекті: можливо, саме ваша пожертва допоможе нашим захисникам вчасно розкрити ворожий підступ, виявити приховану позицію військ окупанта і, зрештою, вбереже комусь із хлопців життя.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа