Волонтери поновили проект з посиленої фізпідготовки військовослужбовців за стандартами країн НАТО

Днями волонтери People’s Project поновили проект “Кросфіт для військових“. У рамках проекту ще двадцять українських військовослужбовців пройдуть курс посилених тренувань. Учасників проекту готують за такою програмою, аби у майбутньому вони самі могли виконувати функції тренерів та, відповідно, займатися фізичною підготовкою бойових побратимів. Майбутні тренери на власному досвіді вивчають комплекси фізичних вправ, аби у подальшому застосовувати їх на практиці із повним розумінням справи.

CF2-News1-In1
Ми врахували досвід першого етапу тренувань і внесли певні корективи у хід проекту. Відтепер, на відміну від першого етапу проекту, коли уся група військових тренувалася одночасно, ми розбили наших учасників на групи. Тренування малими окремими групами дає можливість скоригувати програму відповідно до фізичних показників бійців та проводити заняття більш поглиблено та інтенсивно.

CF2-News1-Top
На другому етапі проекту до тренерського складу долучилися ще п’ять висококваліфікованих спеціалістів. Крім того, як і раніше, у складі тренерів присутні Олена Савченко та Валерій Кисіль. Вони мають серйозний досвід у тренерській діяльності, значну кількість професійних відзнак та неабиякий ентузіазм у тренуванні учасників проекту. Про інтенсивність тренувань та ефективність зусиль тренерів свідчить навіть курйозна статистика, яку зі сміхом наводить тренер Олена Савченко: днями на тренуванні один із учасників проекту від натуги розірвав вже ювілейні двадцяті шорти. 🙂
Кросфіт є основною дисципліною у підготовці військових у провідних арміях світу, в Україні ж бійців готують ще за радянськими нормативами. Саме тому кросфіт є чудовою альтернативою як програма підготовки, спрямована на те, аби швидко та ефективно досягнути найвищих фізичних показників учасників. Заняття побудовано таким чином, аби зробити людину одночасно більш сильною, витривалою та спритною. Поєднання та чергування різноманітних вправ дозволяє у короткий термін отримати визначні результати. Навіть короткі програми занять здатні у стислі терміни значно підвищити рівень підготовки наших військовослужбовців.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа