Волонтерський бліндаж доїхав до Авдіївки. Відео

Всю весну за Авдіївку тривають страшні, жорстокі бої. Місто підконтрольне ЗСУ, проте за декілька десятків кілометрів стоять позиції бойовиків. Зараз Авдіївка – найгарячіша точка http://www.peoplesproject.com/?post_type=reports&p=44315 на лінії розмежування. На користь сєпаратистам виступає виконання мінських угод з боку наших військових. Сам ворог з успіхом їх ігнорує. Крім постійних наступів ДРГ кожної ночі, обстрілу зі стрілецької зброї  і самохідної артилерії, постійно піддаються позиції наших військових.

Наслідки останніх наступів волонтери публікували вже цього тижня в фотозвіті за цим посиланням http://www.peoplesproject.com/news/fotoreportazh-z-promzoni-avdiivki-garyache/. Російські терористичні угруповання засипали Авдіївку http://www.peoplesproject.com/reports/rosijski-teroristi-znovu-obstrilyali-avdiivku-2-vijskovix-zaginuli-8-poraneni/ майже двома сотнями заборонених снарядів 152 калібру і 70-ма снарядами 82 калібру.

Це все сталось за одну добу! Війна не зупиняється. Наші хлопці переживають тяжкі часи під постійними обстрілами ворога. Але ж вони мають це робити, бо інакше ворог нас подолає. Кожним бійцем керує сильна потреба в помсті за загиблих Героїв, потужне “відчуття ліктя” побратима і впевненість – наша земля має належати нам.

Тож, поки новини з фронту погані  – треба і нам об’єднатись і спільними зусиллями допомогти хлопцям захистити нас з вами і нашу Країну.

Завдяки пожертвам проекту “Польові бліндажі” http://www.peoplesproject.com/blindage/волонтерам вдалось відправити два бліндажа в пекельну Авдіївку. Як бійці 90 батальйону 81ї ОМБР їх встановили на позиції і замаскували, дивіться в відео:

Відправити в Авдіївку зміцнені бліндажі, було вкрай необхідно, адже там безліч зруйнованих будівель, в яких хлопці укривались під час обстрілів. Деякий час їм взагалі просто не було де ховатись. Міноборони укріпленням позицій віськових не займається, але ж хлопцям просто нема куди діватись в таких випадках! Наші телефони обривають бійці з проханням передати їм бліндаж. Без вашої підтримки нам не впоратись зі шквалом заявок.

блинд для фб

Зараз зміцнені польові бліндажі необхідні в районі шахти Бутовка.
Як стало відомо цього тижня, конструкції будівель шахти обвалилися в результаті нічного артилерійського обстрілу терористами. Є декілька загиблих і понад десять важко поранених з нашого боку. Військовим, які залишились тримати оборону в районі Бутівки, треба відправити бліндаж для укріплення позиції.

Просимо вас долучитись і підтримати волонтерський проект

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа