Війна проти імперіалізму об’єднала іноземних добровольців

Півтори роки тому майже всі бійці за проектом Біотех-реабілітація лікувались від поранень «роботи» важкої артилерії, останні ж підопічні волонтерів Народного проекту www.peoplesproject.com – жертви вибухів ворожих розтяжок.

Історія війни одного з добровольців ОУН, Ігоря (позивний «Шульц») перетинається з життєвими переконаннями його побратимів – білоруса і росіянина. Спільні політичні погляди привели їх на нашу війну в розпал найбезпечніших студентських років. Всі вони потрапили в добровольчий батальйон ОУН.

Шульц 1

Під час перемир’я з невідомих причин активізувався супротивник, батальйон ОУН виконував бойове завдання на передовій. Ігор «Шульц» http://www.peoplesproject.com/igor-19-rokiv-vartist-likuvannya-481-872-grn/ , білорус з позивним «Сябро» і росіянин Сергій – разом отримали поранення в Пісках – підірвались на ворожих розтяжках за 300 метрів від позицій 13 вересня 2015 року.

«Сябро» вже вилікуваний, продовжує свою боротьбу проти тоталітарної системи. Росіянин Сергій зараз в Дніпропетровську, йому треба проходити достатньо складне лікування і ставити протез на ногу за кордоном. Із зрозумілих причин, додому повернутись не може – його там просто знищать, тож і період перебування за кордоном за два роки він вже давно порушив. Громадянство України Сергію не дають, тож переїзд за кордон за для продовження лікування неможливий.

«Зі мною підірвався білорус, якому нарешті за півтора року війни надали громадянство. Зі мною підірвався і росіянин, мій побратим, якому прийшлось ампутувати частину ноги, не вдалось врятувати. Хлопчина не може отримати громадянство нашої Країни, справою наче СБУ займається….» – розказує Ігор. –

«Сергій прожив все життя в Московській області. Просто приїхав взимку 2014 року до товариша в Київ. Тоді як раз почалась революція Гідності. Хлопець побачив, що міліція займається безкарним побиттям людей, знаючи, що їм за це нічого не буде і зрозумів – неважливо в який державі ти знаходишся, але такі речі неприпустимі.

Все почалось з Києва. Він повернувся додому, його почали критикувати знайомі, товариші – «зомбация майдановская». Після цього він вирішив повернутись до нас. За його словами, його вибір – це не лише оборона України, це і за Росію, і за Білорусь, за всі слов’янські народи, які страждають від імперіалізму тих виродків в Кремлі».

Наразі, Ігор чекає на наступну операцію. Прогнози лікаря дають надію на повне відновлення функції ноги. Але якби хлопець не потрапив в Ilaia, за півроку втратив би ногу остаточно – таранна кістка правої ноги повністю розсипалась, і допомогти йому не змогли навіть сучасні біотехнології.

Шульц 2

Ігор із задоволенням дає інтерв’ю. До війни хлопець навчався за кордоном, вивчав політологію в Державному Опольському Університеті (Польща, м. Ополе). Він повний рішучості боротись далі, якщо не на фронті, то відстоювати права добровольчих батальйонів.

Збір коштів на лікування Ігоря за проектом Біотех-реаблітаця поранених бійців АТО http://www.peoplesproject.com/biotech/ на сайті Народного проекту триває. Ігор висловлює подяку всім небайдужим до його стану людям і обіцяє продовжувати відстоювати честь і гідність нашої країни! Перемога за нами!

Допомогти можна за реквізитами:

ПриватБанк для переказу у гривнях

Миколаївський обласний благодійний фонд “РЕГІОНАЛЬНИЙ ФОНД БЛАГОЧЕСТЯ”

ПАО КБ ПриватБанк

ОКПО: 36143302

МФО: 326610

Рахунок: 26004053210825

Призначення платежу: Благодійний внесок. Біотех-реабілітація поранених

SWIFT-переказ у USD

BENEFICIARY: Charitable Foundation BLAGOCHESTA

Account: UA803266100000026009053209659

Bank of beneficiary: Privatbank,Ukraine

Swift code: PBANUA2X

Intermediary bank: JP Morgan Chase Bank, New York

Swift code: CHASUS33

Correspondent account: 001-1-000080

Description: Donation for “Bioengineering Rehabilitation for Wounded” project

SWIFT-переказ у EUR

BENEFICIARY: Charitable Foundation BLAGOCHESTA

Account: UA413266100000026009053206287

Bank of beneficiary: Privatbank,Ukraine

Swift code: PBANUA2X

Intermediary bank: Commerzbank AG,Germany

Swift code: COBADEFF

Correspondent account: 400 8867 00401

Description: Donation for “Bioengineering Rehabilitation for Wounded” project

Джерело

 

 

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа