В Одесі побили артиста, який співав для терористів у Донецьку

Про це 27 вересня повідомлення розмістили самопроголошені ДНР і ЛНР та українське видання «Вести». За їхніми словами, Валерій Юрін наприкінці серпня побував у Донецьку, де передав ополченцям допомогу від одіозного Йосипа Кобзона. Далі він мав виступити на фестивалі в Одесі. Однак, після появи в мережі відеозапису концерту в Донецьку, виступ в Одесі довелося скасувати, остільки українські активісти назвали його ворогом і змусили організаторів концерту не пускати співака на фестиваль.

Однак, дівчина виконавця співачка Наташа Штерн від поїздки в Одесу не відмовилася, тож Валерій вирушив її супроводжувати. В одному із одеських кафе до них за столик підсіли двоє невідомих. Спочатку все було спокійно. Але після того, як чоловіки добряче хильнули, розгорілася суперечка щодо політичної ситуації на Донбасі. Нові знайомі стали звинувачувати артистів, які підтримують «агресію проти України». Особливо жорстко незнайомці «проїхалися» по Кобзону.

Коли ж Юрін спробував заступитися за Кобзона, його огріли по голові пляшкою та ще й попільничкою. Потім зловмисники били знепритомнілого співака ногами. Зараз він знаходиться в лікарні, його життю нічого не загрожує (крім провокаторів з ФСБ, ясна річ – ред.).

Сергій Горицвіт

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа