«В час нищення владою української історії такі заходи особливо потрібні!»

Виставку «Сила волі. Провідники українського визвольного руху» відвідали вже декілька сотень осіб

Організатори виставки «Сила волі. Провідники українського визвольного руху», присвячену чотирьом визначним постатям українського національного спротиву 30-50-х рр.. – С.Бандері, Р.Шухевичу, Є.Коновальцю, В.Куку, – відзначають неабияку зацікавленість експозицією з боку киян та гостей міста.

«Нашу виставку відвідало вже декілька сотень осіб, – відзначає історик, один з організаторів експозиції Ярослав Файзулін. Люди щодня приходять до Музею Тараса Шевченка, оглядають стенди, більшість залишає свої відгуки в спеціальній книзі. Вони дякують організаторам за експозицію і наголошують на особливій актуальності проведення таких заходів в наш час».

«Дякую щиро за організовану виставку. Хай ці славні імена повік живуть в пам’яті свідомих українців і страшать наших ворогів!»

«Від імені захисників української мови біля Українського Дому і Гостинного двору висловлюю подяку організаторам виставки! Ця справа потрібна для народу України, адже історичні постаті Романа Шухевича, Степана Бандери, Євгена Коновальця та Василя Кука назавжди будуть закарбовані в серці кожного покоління української нації!»

«Організаторам велика подяка за виставку. В час нищення владою української історії та культури такі заходи є необхідними! Слава Україні!»

Ці та десятки інших подібних дописів тепер є в книзі побажань Національного музею Тараса Шевченка. Організатори ж в свою чергу закликають всіх, хто ще не відвідав виставку, поспішити, адже експозиція буде демонструватися в музеї до 12 листопада.

«Всі, хто має бажання, але досі не знайшов часу, ми закликаємо відвідати музей Тараса Шевченка, у вас ще є 5 днів, – зазначає Ярослав Файзулін.

Нагадаємо, виставка «Сила волі. Провідники українського визвольного руху» побачила світ завдяки Центру дослідження визвольного руху і приурочена до 70-ти річчя від дня створення Української Повстанської Армії.

Сергій Багряний, УІС

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа