Утримати Авдіївку: волонтери терміново передали на фронт 5 бліндажів (фотогалерея)

1В Авдіївці й досі гаряче. Хай обстріли цивільних районів міста трохи і стихли, та бої за «Промку» тривають: ворог продовжує обстрілювати позиції 72 ОМБр з тяжкої артилерії. Враховуючи положення справ, аби уберегти наших хлопців від вибухів, куль та осколків, волонтери «Peoples Project» терміново передали на позиції бригади п’ять нових бліндажів. Матеріали для виготовлення укриттів оплачені коштом народних пожертв, зібраних у рамках проекту «Польові бліндажі», а от виготовили їх на волонтерських засадах: над цим працює ціла волонтерська родина, батько й син Андрій та Роман Кравзи та їхні друзі.

2Ранком на подвір’ї Кравзів вже кипіла робота. Бліндажі приготували до відправки, тож щойно прибула вантажівка, і матеріали одразу ж почали вантажити до авто. Ця подія зацікавила журналістів: спеціально, аби продемонструвати процес монтажу, один із бліндажів зібрали просто серед подвір’я. Уцілому, весь процес монтажу бліндажа від нуля й до готовності зайняв аж сорок хвилин. Просто уявіть: чи можна встигнути і зробити за цей час хоч щось за звичними армійськими стандартами? А це добряче зекономить хлопцям на фронті часу та зусиль.

3Мусимо відзначити: робота не припиняється ні на мить, родина Кравзів готує матеріали для збору все нових і нових бліндажів. До речі, той бліндаж, який збирали для журналістів, – своєрідний подарунок для фронту. Його Кравзи виготовили за власний кошт і невдовзі, за першої ж нагоди, передасть на фронт. Інші ж бліндажі, які рятують життя наших хлопців, волонтери «People’s Project» оплачують коштом благодійних внесків небайдужих українців у рамках проекту «Польові бліндажі». Це не лише чудовий внесок у оборону нашої країни від агресора, а ще і десятки і сотні врятованих життів наших бійців.

4

5

6

7

8

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа