Українці Іспанії відзначили 50-ліття СКУ

25 квітня 2017 р. Президент Світового Конґресу Українців (СКУ) Евген Чолій узяв участь у відзначенні 50-ліття СКУ в Мадриді, Іспанія, організованому Асоціацією “Українська громада в Іспанії за права, честь та гідність українців”.

spa-uwc

Президент СКУ виступив з головною промовою під час відзначення, описуючи картину численних досягнень протягом усієї 50-літньої історії в просуванні інтересів українців та України. Акцентувавши увагу на пріоритетах СКУ, Евген Чолій закликав українців Іспанії до подальшої підтримки України в захисті її територіальної цілісності.
Урочиста програма включала показ короткого документального фільму “50-ліття Світового Конґресу Українців”, і два фільми, створені студентами Національного університету “Львівська політехніка” “Протидія пропаганді Російської Федерації” та “Вшанування пам’яті жертв Голодомору”.
“Світовий Конґрес Українців вітає українську громаду в Іспанії з підвищенням обізнаності про СКУ під час відзначення його 50-ліття та закликає до подальшої співпраці з СКУ в просуванні спільних цілей”, – заявив Президент СКУ Евген Чолій.

spa-uwc2

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа