Український Конґресовий Комітет Америки: змова США і Німеччини проти України

ucca-ea

За повідомленнями з численних джерел, Білий Дім найближчим часом готується оголосити про угоду між США та Німеччиною щодо російського газопроводу NordStream 2. Імовірно, посилаючись на «національні інтереси США”. Будь-яка відмова від санкцій проти компанії, що стоїть за проектом – NordStream 2 AG та її генерального директора – буде суперечити буквально і духовно намірам, що стоять за двопартійним режимом санкцій, прийнятим Конгресом у 2019 році та розширеним у 2020 році: запобігання завершенню трубопроводу NordStream 2.

Український Конґресовий Комітет Америки (UCCA), представницька організація майже 2 мільйонів американців українського походження, погоджується з Конгресом США, Білим домом та Державним департаментом США в їх оцінці російського газопроводу NordStream 2: NordStream 2 це геополітична схема, покликана забезпечити путінську Росію додатковим згубним впливом на наших європейських союзників та партнерів. УККА повірив президенту Джо Байдену на слово, коли він описав трубопровід NordStream 2 як “принципово погану угоду для Європи”, особливо тому, що, за його словами, це “зафіксує велику залежність від Росії [яка] буде принципово дестабілізувати Україну”.

У світлі того, що нещодавно Володимир Путін опублікував химерний маніфест із 5000 слів, що сповідує його імперські амбіції в Україні, Білорусі та інших країнах, а також підтвердження Міністерством оборони США, що близько 80 000 російських військових залишаються на кордоні з Україною (найбільша сила, яку накопичила Росія (з 2014 року), чому Білий дім прагне зловживати відмовою від Конґресових санкцій на користь Володимира Путіна? Санкції Конґресу проти проекту “Нордстрім-2” є обов’язковими, а не дискреційними, і Президент зобов’язаний за Конституцією “дбати про те, щоб закони виконувались сумлінно”. Сполучені Штати повинні не лише повною мірою здійснювати санкції Конґресу проти проекту газопроводу Nordstream 2, вони повинні додатково санкціонувати будь-якого субпідрядника, який працює на трубопроводі “Північний потік-2”, щоб посилити тиск на Росію, щоб остаточно залишити українську територію. УККА закликає президента Байдена дотримуватися зобов’язань, взятих перед нашими союзниками у Східній Європі, та продовжувати двопартійний досвід Америки щодо підтримки України.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа