Українські морпіхи проходитимуть фізпідготовку за стандартами НАТО. Знову завдяки волонтерам

Нещодавно волонтерський десант побував у розташуванні морпіхів в Широкіно, які тримають позиції під Маріуполем. Звісно ж, волонтери не лише привезли нашим захисникам усіляке корисне спорядження та авто, а й вдосталь поспілкувалися із самими бійцями.
26
Координатор «Народного проекту» Максим Рябоконь  у розташуванні морських піхотинців
По-людськи поговорили за життя, високо оцінили бойовий настрій наших захисників і навіть дізналися, як бійці проводять дозвілля. Виявилось, весь вільний час вони не знемагають від нудьги, а тяжко працюють над собою. Деякі із морпіхів обладнали у розташуванні частини імпровізований спортивний куточок, і щодня працюють над покращенням фізичної форми.
«Народний проект»   щиро вітає подібні ініціативи. Більше того – волонтери та їх незмінні друзі, висококваліфіковані тренери Олена Савченко та Валерій Кисель, знають, як робити фізичні вправи з максимальною користю, результатом та максимально безпечно. Саме тому волонтери вирішили  продовжити другий етап  проекту «Кросфіт для військових», у рамках якого готують майбутніх інструкторів з фізичної підготовки для армії.
34
Валерій Кисель надихає учасників проекту власним прикладом.
Кросфіт – новітня спортивна дисципліна, яку застосовують у провідних арміях світу. Основна ідея кросфіту – навчити вояків рухатися із будь-яким навантаженням та в будь-яких умовах максимально безпечно для організму. Учасники курсу отримають повне розуміння основ кросфіту: надалі вони зможуть і самі кваліфіковано тренувати своїх побратимів.
54
Олена Савченко теж знайде, чим здивувати найвитриваліших бійців

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа