Українські лікарі виростили гомілкову кістку бійцеві, пораненому під Ізвариним

inside22Андрій вже на фінішій прямій по дорозі до одужання. Після успішного зрощення великогомілкової кістки з його ноги зняли апарат зовнішньої фіксації. Тепер Андрій http://www.peoplesproject.com/andrij-s-41-rik-vartist-likuvannya-390-064-grn/ почне поступово розробляти ногу, а за півтора місяці повернеться до медичного центру на контрольний рентген та огляд. Ми ж бажаємо Андрію провести цей час із користю для здоров’я та відновити сили. А як відчуває себе боєць сьогодні, ви можете побачити на власні очі:

Андрій http://www.peoplesproject.com/andrij-s-41-rik-vartist-likuvannya-390-064-grn/ отримав поранення більш ніж два роки тому – у липні 2014. Тоді неподалік селища Ізварине, що на кордоні з агресором, під час обстрілу осколки влучили у живіт, руки та ногі військового. Поранення ніг ускладнилось остеомієлітом – інфекційним захворюванням кісткової тканини, що протягом півтора року руйнувало гомілку Андрія. До того як потрапити на проект «Біотех-реабілітація поранених» http://www.peoplesproject.com/biotech/  йому довелося перенести 20 великих операцій. На жаль, зрощення кістки не відбулося і ситуація погіршувалась.
Andriy-before-and-after
Лікарям медичного центру  Ilaya вдалося змінити хід захворювання, та зробити те, що інші важали неможливим. Вміння лікарів, передові технології та підтримка кожного, хто долучився до збору коштів, створили диво. Андрій має надію скоро знову впевнено стояти на ногах.
На превеликий жаль, ми допомогли ще не всім. Є хлопці, які й досі живуть заручниками каліцтва, зневіри та безнадії. Повернути їх до життя – наше першочергове завдання. Саме тому ми продовжуємо збір коштів у рамках проекту «Біотех- реабілітація поранених». Ми збираємо ваші пожертви, а фахівці клініки Ilaya продовжують своє професійне чудодійство.
Раніше волонтери People’s Project повідомляли про повне одужання 21-річного Олександра http://www.peoplesproject.com/oleksandr-k-21-rik-vartist-likuvannya-69-100-grn/ після отриманної в АТО травми. А нещодавно лікарі відростили нову кістку пораненому бійцю батальйона “Донбас” http://www.peoplesproject.com/reports/dobrovolcu_donbassu_vurostulu_14cm_kistku/ .
 Решта поранених чекають, поки збираються кошти. Оскільки держава, через законодавчі та інші обмеження, не може підтримувати біотехнології у лікуванні, поранені солдати сподіваються лише на допомогу Народу.
Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа