Українські бійці захопили російський трофей біля Докучаєвська

Біля окупованого Докучаєвська розвідники 10ї окремої гірсько-штурмової бригади захопили ворожий кулемет. Про це повідомив волонтерам People`s Project  http://www.peoplesproject.com один з бійців.

Також в операції брали участь група снайперів, під прикриттям яких працювали розвідники, і представники батальйону «Айдар». Трофейний апарат перевірили на наявність в реєстрах – даний кулемет не стоїть на озброєнні в українській армії, і привезений з РФ, що в черговий раз доводить участь Росії в збройній підтримці терористів.

кулемет

За попередніми висновками, після огляду бійцями трофею, приціл у кулемета не рідний, а станина від АГС-17.

Напередодні волонтери People’s Project http://www.peoplesproject.com/ показали, як виглядає війна: відео запеклого бою  http://www.peoplesproject.com/reports/volonteri-oprilyudnili-video-boyu-z-rosijskimi-teroristami-u-zajcevomu/ з російськими терористами передали бійці 53 бригади. І передали відео про знищення російського терориста “Вахи”. http://www.peoplesproject.com/news/rosijskoho-terorysta-vakhu-likviduvaly-u-zajtsevomu/

Наразі за проектом «Оперативне реагування»  http://www.peoplesproject.com/operativne-reaguvannya/  триває збір коштів на нагальні потреби наших хлопців на фронті. Там можна подивитись перелік http://www.peoplesproject.com/operativne-reaguvannya/ того, що запросили солдати і зробити посильний внесок.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа