УККА Закликає Кожного Українця Проголосувати На Вирішальних Виборах Другого Туру Президентських Виборів

ucca-blanc2

zayava

Від часу свого заснування в 1940 році, Український Конґресовий Комітет Америки постійно підтримував і підтримує змагання України до її свободи і незалежності.   Крім того, УККА розуміє, що демократична, суверенна Україна не є лише в інтересах національної безпеки США, але може служити як захисник свободи і стабільності у регіоні.

Представляючи українців у Сполучених Штатах, УККА переконаний, що виборці грають важливу роль у формуванні свого уряду та в свою чергу – свого майбутнього. 

Тому, просвітянська праця була і продовжує бути фундаментом роботи УККА в Україні. Таким чином, УККА закликає кожного українця проголосувати на вирішальних виборах другого туру президентських виборів 21-го квітня. Голосування – це моральний обов’язок кожного українця.

Майже 80 років УККА працює над тим, щоб Україна була прийнята як «рівна серед рівних» у міжнародній спільноті вільних держав. Сьогодні після п’яти років невпинної російської агресії в Україні, багатовікове прагнення українців до вічної незалежності випробовується ще раз. Ці вибори надзвичайно важливі: від них залежатиме дальше існування України як незалежної держави. 

УККА не підтримує жодного кандидата, але вона схвалює політичні позиції, які сприяють міжнародним нормам і є найкращими і в інтересах України, у тому числі:

  • Утримання сильної армії, здатної зупинити іноземних загарбників,  
  • Втримати територіальну цілісність України
  • Підтримувати курс інтеграції до Євро-Атлантичної структури; включаючи НАТО та Європейський Союз;
  • Зміцнення ринкової економіки; 
  • Захист основних прав і свобід людини;
  • Затвердження української, як державної мови України.
Голосування це шлях до міцної, більш енергійної демократії.

Голосування є одним з найбільш важливих прав і обов’язків громадян країни.  Таким чином, голосуйте за кандидата, чиї позиції Ви підтримуєте, Ваш голос 21 квітня є вирішальним!
Голосування – це моральний обов’язок кожного українця – майбутнє України залежить від Вас!

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа