Угрупування окупантів розділене навпіл. Перемога щораз ближче

Сьогоднішні дії українського війська виявилися несподіваними для окупантів. Донецька група оточена, а луганська понесла втрати. Територія, контрольована окупантами, скорочується. Це добре видно на карті, яку зробив журналіст Віталій Уманець .

kartw

Сьогоднішній наступ зняв питання блокованих українських військ вздовж кордону. Приділивши забагато уваги цьому українському урупованню, окупанти прогавили український наступ. Це заодно відповідь тим панікерам з російських диверсійних голосів, які вважали, що штаб покинув своїх напризволяще. Не покинув, а спровокував Гіркіна на безглузде пресування військ на другорядному напрямку, в той час, коли на головному напрямку окупанти пропустили вирішальний удар.

Тепер можна чекати спроб Гіркіна вирватися з оточення, скоріш за все в бік Монгола та алчевсько-стахановської групи, бо там ще немає стаціонарної оборони. Але час летить, і за кілька діб пастка замкнеться остаточно. Крім того, слід очікувати просочення дрібних груп бойовиків на територію РФ.

Якщо Росія не вчинить якогось нестандартного ходу (наприклад, оголошення війни), то вся військова частина кампанії може завершитися за два тижні, і далі почнеться важка і марудна боротьба з дрібними групами диверсантів.

 

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа