У суді у справі про вбивство Ноздровської можуть надати докази фальсифікації і обмови підозрюваного

Центр Громадянських Свобод:

30 вересня 2015 Дмитро Россошанський, племінник голови Вишгородського районного суду, на автомобілі на смерть збив Світлану Сапатинську. Її сестра, Ноздровська Ірина Сергіївна, адвокатка за професією, представляла сторону загиблої в суді. Ноздровській погрожували, залякували, її дочку побили, домагаючись від Ноздровської заяви про те, що вона не має до винуватця ДТП претензій. Незважаючи на затягування справи, у травні 2017 року Дмитра Россошанського засудили до семи років в’язниці.

1 січня 2018 року в річці було знайдено оголене тіло Ірини Ноздровської з колото-різаними ранами. Начальник поліції Київської області Дмитро Ценов заявив, що він бере розслідування під свій контроль. Буквально через сім діб МВС заявило про арешт потенційного вбивці. 8 січня нардеп і член колегії МВС Антон Геращенко повідомив що жорстоке вбивство юриста Ірини Ноздровскій розкрито.

Однин з найгучніших злочинів – вбивство громадської діячки Ірини Ноздровської досі розглядається Шевченківським районним судом м. Києва, незважаючи на те, що правоохоронні органи блискавично заявили про успішне розкриття справи. Однак, за час слідства і розгляду справи в суді у родичів загиблої лише з’явилися підстави стверджувати, що затриманий і звинувачений у тяжкому злочині обмовив себе під тиском та погрозами. Ще 12 січня 2018 року підозрюваний визнав свою вину і описав деталі злочину. Однак 23 січня Юрій Россошанський відмовився від своїх свідчень. Він став стверджувати, що «обмовив себе під тиском правоохоронців»

❗️ Докази, які свідчать про існування вищезазначених обставин, будуть досліджуватись 25 лютого 2020 року о 13:30 у Шевченківському районному суді м. Києва.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа