У США планують посилити вимоги до тестування на COVID-19 для туристів

мандрівник

Американські центри контролю та профілактики захворювань (CDC) працюють над переглядом вимог до тестування для мандрівників, що прибувають з-за кордону, через новий варіант коронавірусу Omicron, підтвердило агентство в заяві у вівторок.

“CDC працює над зміною поточного порядку щодо тестування для мандрівників у міру того, як ми дізнаємося більше про варіант Omicron; переглянутий наказ скоротить терміни обов’язкового тестування для всіх пасажирів літаків з-за кордону до одного дня до вильоту в США”, – сказав представник CDC, заяву якого цитують американські ЗМІ.

“Це посилює і без того надійні протоколи для міжнародних поїздок, включаючи вимоги до повної вакцинації мандрівників з-за кордону”, – йдеться в заяві представника CDC.

Наразі CDC, як повідомляє CNN, вимагає, щоб повністю вакциновані мандрівники проходили тестування за три дні до вильоту їх рейсу з іншої країни.

CDC як і раніше рекомендує, але не вимагає, щоб мандрівники проходили тестування через три-п’ять днів після повернення, а ті, хто не вакцинувався, повинні поміщатися в карантин.

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа