У Львові розпочалася кампанія бойкоту мобілізації

Розпочав її відомий журналіст рейтингового телеканалу ЗІК Остап Дроздов.  Далі – від першої особи:

Учорашню мою програму можна вважати стартом неформальної кампанії з бойкоту мобілізації. Я підтверджую свій намір максимально підтримати ініціативу під умовною назвою “Мобілізація = Геноцид”. Тим цивільним людям, яким прийшли повістки, але які за всіма показниками НЕ ГОТОВІ до професійної війни – раджу об’єднуватися. Також їхнім родичам, матерям та дружинам. А також усім здравомислячим людям, які теж вважають, що не можна непідготованих людей кидати голіруч проти армії найманців-кілерів, за якими стоїть ядерна держава. Пропоную усім небайдужим людям для початку створити фейсбук-групу, яка згодом повинна перерости в широку громадянську кампанію.

Дуже важливо, щоб люди, які виступають проти мобілізації цивільного населення, побачили, що їх дуже багато і що вони не одні. Для прикладу: за останню добу я отримав понад 600 приватних повідомлень. Фізично я не можу цим займатися в повну міру. Тому з їх числа я прошу зголоситися того чи тих, хто візьме на себе модерування новоствореної групи та координацію всіх людей, які готові публічно виступити проти кричущої несправедливості. Інакше ваші сини\родичі\чоловіки перетворяться в гарматне м’ясо.

Це вже друга спроба сторпедувати надсилання підкріплень із Львівщини в зону АТО. Першу спробу кілька днів тому здійснила група жінок, які належать до секти “правовірної УГКЦ” на чолі з колишнім агентом комуністичних спецслужб Чехословаччини Догналом (т.зв. “догналіти”), яке свого часу закликало Росію ввести війська в Україну. 20 липня, на міжнародній трасі Чоп-Київ група істеричних жіночок організувала блокаду траси. Усі вимоги мітингарів були спрямовані проти проведення українською державою АТО на Донбасі. За повідомленнями очевидців, реальних батьків українських вояків там практично не було. Уся акція носила видимий характер замовної.

Що ж до акції Остапа Дроздова, то очікуємо реакції на неї Самоборони Майдану, зокрема сотника Парасюка 🙂

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа