У Краматорську оголошено про створення Донецького обласного «Штабу національного опору капітуляції України»

shtab1

Серед організаторів політичні та громадські рухи, включаючи організації ветеранів АТО.

Увечері 7 жовтня в Антикризовому медіацентрі Краматорська пройшов круглий стіл і пресконференція представників політичних і громадських організацій, які оголосили про створення Донецького обласного «Штабу національного опору капітуляції України».

shtab2

Уже з назви об’єднання ясно, що мова йде про спробу протидії так званій “формулі Штайнмайера”, згідно з якою в найближчі дні Україна може почати масштабне відведення своїх Збройних сил на лінії розмежування в Донбасі.
Учасники “круглого столу” заявили про категоричну незгоду з подібною постановкою питання, бо, на їхню думку, це означає, що численні жертви серед українських військових і бійців добровольчих батальйонів, які загинули при захисті країни, виявляться “марними”, а жителі районів, звідки, виконуючи наказ, змушена буде відступити армія, будуть віддані на поталу терору з боку бойовиків так званих “ДНР” і “ЛНР”. Крім того, було заявлено про неприйнятність додання будь-яким регіонах країни будь-якого “особливого” статусу, нагадавши про те, що Україна є єдиною і неподільною державою.
“Всі останні події змушують нас об’єднатися заради порятунку країни, – заявили учасники” круглого столу “. – Можливо, у нас були і є якісь відмінності в поглядах, але коли мова йде про можливість втрат території країни – мета може бути тільки одна: врятувати Україну, за яку вже пролито стільки крові “.
Невтішні слова були сказані і на адресу Володимира Зеленського:

Представники ветеранських організацій нагадали, що в Україні вже майже півмільйона учасників бойових дій, і що якщо буде потрібно ми знову візьмемо в руки зброю і будемо вже не захищати, а зачищати рідну землю.

shtab4

Обмінявшись думками учасники круглого столу погодили і підписали Меморандум, який містить загальні вимоги.

shtab3

Також прийняли рішення про створення Донецького обласного «Штабу національного опору капітуляції України», координатором якого обрали керівника регіональної організації політичної партії Національний корпус Анатолія Єгорова.

Джерело: Новини Краматорська obs.in.ua

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа