У день, коли повертаються лелеки… МІОК запрошує на дружню розмову українців Східної діаспори

158111882_3767101513408692_3053553321973049542_o
Запрошуємо вас взяти участь в онлайн-події «У день, коли повертаються лелеки… МІОК запрошує на дружню розмову українців Східної діаспори», яку організовує Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою Національного університету «Львівська політехніка» 19 березня 2021 року для східної діаспори та представників численних українських громад й освітніх українознавчих осередків із Азербайджану, Білорусі, Вірменії, Грузії, Казахстану, Киргизстану, Молдови, Росії, Таджикистану, Туркменістану, Узбекистану.
Чому 19 березня? Бо в цей день, як здавна вірили наші предки, повертаються в рідний край із вирію лелеки, і яким би важким не був їхній шлях, вони завжди знаходять дорогу додому. Саме тому ми вибрали цю символічну дату, щоб зібратися разом на теплу, душевну розмову: згадати про старих друзів і познайомитись із новими, розповісти про себе, зав’язати нові контакти, запропонувати допомогу, домовитися про співпрацю.
МІОК презентуватиме свої нові досягнення: навчальні матеріали з української мови як іноземної, освітні портали для вчителів та учнів, цікаві формати мовних шкіл. У подарунок кожен представник закордонної школи чи громади отримає сюрприз від нашого інституту!
Гості зустрічі ознайомлять нас із діяльністю українських громад, шкіл, культурних центрів у своїх країнах; поділяться відомостями про різноманітні заходи, які в них вже відбулися чи тільки заплановані; розкажуть про проблеми в освіті та культурі.
Пам’ятаймо, лелеки повертаються додому, бо ТУТ ЇХ ЧЕКАЮТЬ!
Подія відбудеться онлайн на платформі Zoom у п’ятницю, 19 березня 2021 року. Початок о 15:00 год.
Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/QPo76rCAHw8BHBNU7
Організатор: Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою Національного університету «Львівська політехніка» (МІОК)
За деталями звертайтеся на e-mail: [email protected] або за тел. +38 (067) 254 12 38 (контактна особа – Оксана Галайчук)

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа