У бійця, пораненого при обороні Савур-Могили, з’явився шанс врятувати руку

Василь М_html_6234e108

Василя мобілізували до 30 механізованої бригади у 2014 році. Тривалий час підрозділи бригади брали участь у обороні району біля Савур-Могили.

Василь М_html_7e1db16f

Саме там у серпні 2014 Василь і отримав важке поранення руки. Під час обстрілу, біля с. Степанівка, осколок влучив у праву плечову кістку. Того разу поранень зазнало чимало побратимів Василя.

Василь М_html_4d97acf4

Боєць лікувався у госпіталях Дніпра, Одеси, Києва та Ірпеня, переніс чотири операції. Два рази на розтрощену кістку ставили пластину, утім, за два роки вона так і лишається незрощеною. Усвідомивши що перед ним постала загроза інвалідності, Василь, за порадою волонтера Наталії Романенко, звернувся до клініки Ілая в рамках проекту “Біотех-реабілітація поранених”.

Василь мешканець міста Малин Житомирської області. На війну потрапив майже з перших днів, його мобілізували у березні 2014 року, ще у першу хвилю. Під час служби в АТО встиг взяти участь у боях біля Андріївки, Амбросіївки, Сонячного та Савур-Могили.
До війни працював на місцевій паперовій фабриці. Зараз вдома у рідному місті на одужання Василя чекає дружина та двоє дітей: 20-річна дочка та 14-річний син.

Василь М_html_40e5d750

Василь має чудове мирне хобі – малювання. Особливо любить портрети та пейзажі. Зараз у нас з вами є можливість допомогти Василю повернути втрачене на війні здоров’я.

Травми:

вкорочення правого плеча до 4 см.,
– незрощенний перелом плечової кістки навіть після фіксації уламків кістки пластиною та кісткових аутопластик,
– застаріле пошкодження правого променевого нерву.

З моменту поранення Василя минуло вже цілих два роки. Весь цей час його лікували традиційними методами що, на жаль, не дало результатів. Права плечова кістка так і не зрослася, тому рука бійця залишається нефункціональною. Єдиний шанс на зрощення дають біотехнології. Інакше на Василя очікує інвалідність.

Василь М_html_75d8f5ed

Вартість лікування становить 462 733 гривень. Необхідне лікування:

реконструктивно-відновлювальне лікування дефекту правої плечової кістки із застосуванням біотехнологій.

Василь М_html_6a0eb996

Деталізація витрат на діагностику та лікування:

1. Обстеження протягом лікування (терапія, ортопедія, біострахування) – 10 125 грн
2. Забір фрагменту малогомілкової кістки та червоного кісткового мозку (зі знижкою 40%) – 18 060 грн
3. Ендотеліальні клітини, 40 млн. клітин (зі знижкою 50%) – 33 600 грн.
4. Періостальні клітини, 40 млн (зі знижкою 50%) – 33 600 грн.
5. МСК з кісткового мозку, 100 млн (зі знижкою 50%) – 74 025 грн.
6. 3D носії для клітин – кісткові блоки та кісткові чіпси (зі знижкою 40%) – 24 600 грн.
7. Анестезія (зі знижкою 15%) – 5 023,5 грн.
8. Реконструктивно-відновлювальне лікування в стаціонарі (зі знижкою 40%) – 263 700 грн.

Вартість лікування зі знижкою медичного центру 43%: 462 733,5 грн

До уваги МОЗ, МО та народних депутатів: ось це – реальна вартість людського здоров’я, яке віддають захисники України на фронті, і яке Ви досі не хочете компенсувати з бюджету та не даєте шансу скаліченим бійцям на повернення здоров’я, посилаючись на циркуляри, інструкції та купу інших причин, вигаданих для того, щоб не давати шансу пораненим не бути інвалідом. В Україні вже повернуто здоров’я клітинними технологіями достатній кількості бійців, щоб припинити розмови про недостатню вивченість процесу. Але, якщо, на Вашу думку, технологія ще недостатньо апробована, то виділіть кошти на апробування, скалічені бійці погодяться на цей шанс!

Станом на зараз для лікування Василя зібрано 0 (нуль) гривень. Для тих, хто хоче допомогти захиснику, незважаючи на позицію недалекоглядних політиків, треба зайти сюди, там в кінці повідомлення є посилання на інтернет-пожертву.

 

Поділитись
Коментарі

Читайте також

Мультимедіа